Πτυχιακές Εργασίες : [270]

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 270
TitleAuthor(s)Issue date
Ανάπτυξη μοντέλων προσομοίωσης και κοστολόγησης βιομηχανικών συστημάτων βοηθητικών παροχών με χρήση του SuperPro DesignerΨωφάκης, Δημήτριος15-Feb-2022
Διερεύνηση της κατανάλωσης προϊόντων σιτηρών στην Ελλάδα και εκτίμηση του ρίσκου έκθεσης σε μυκοτοξίνεςΓιώτσας, Χαράλαμπος15-Feb-2022
Προσδιορισμός και ταυτοποίηση καινοτόμων προϊόντων προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης (Π. Γ. Ε.) συγκεκριμένων ειδών της ιχθυοπανίδας του Αμβρακικού κόλπου με τη χρήση DNA μεθοδολογιώνΤηλικίδης, Αλέξανδρος15-Feb-2022
Μελέτη ιδιοτήτων ροής αμύλου σε σκόνηΚαραμπαλάση, Λυδία; Σιώμου, Αντωνία15-Feb-2022
Εκτίμηση της τοξικότητας των ελαίων τηγανίσματος στο φωτοβακτήριο Vibrio fischeriΓαρδικιώτη, Θεοδώρα; Καράι, Βικέρσα11-Feb-2022
Φυσικοχημικές παράμετροι ποιότητας νερού από τον ποταμό Αλιάκμονα πριν την επεξεργασία για ανθρώπινη κατανάλωσηΦιλιππίδης, Κυριάκος; Χανουμίδης, Γεώργιος11-Feb-2022
Αύξηση της συγκέντρωσης αλκοόλης, σε μίγματα αλκοόλης - νερού, με διάφορες μεθόδους διήθησηςΔιακονικόλα, Ειρήνη; Παντελίδης, Άγγελος11-Feb-2022
In vitro χώνευση γαλακτωμάτων σταθεροποιημένα με καζεΐνικό νάτριο και Tween 20Κούκουρα, Ειρήνη; Παναγιωτοπούλου, Μάρθα11-Feb-2022
Μελέτη μικροβιολογικών χαρακτηριστικών γαλακτικών βακτηρίων απομονωμένων από μαλακά ελληνικά τυριά ΠΟΠΔουλγεράκης, Χρήστος; Κοϊνίδης, Αντώνης11-Feb-2022
Μελέτη των φυσικοχημικών και ρεολογικών χαρακτηριστικών Λαδοτυριού και Γραβιέρας Μυτιλήνης κατά την ωρίμανση.Ταστάνη, Παναγιώτα; Τσίγκα, Μαρία8-Feb-2022
Ποιοτική αξιολόγηση αρτοσκευασμάτων άνευ γλουτενης από κεχρί, φαγοπυρο και ρύζιΑρήφογλου, Λυδία-Ζωή31-Jan-2022
Αξιολόγηση ζεολίθων για τη δέσμευση Καδμίου και Μολύβδου από υδατικά διαλύματα.Λουϊζάκη, Αναστασία; Γεωργίου, Σταυρούλα28-Sep-2021
Χρήση υπολειμμάτων διαφόρων τύπων καφέ για την απομάκρυνση βαρέων μετάλλων από υδατικά διαλύματα.Βητοπούλου, Θεοπίστη; Διζεή, Δανάη28-Sep-2021
Απομάκρυνση του μπλε του μεθυλενίου από υδατικά διαλύματα με τη χρήση βοστρύχων σταφυλιώνΠαπαδοπούλου, Αλεξάνδρα; Χατζοπούλου, Αικατερίνη27-Sep-2021
Μελέτη του ρυθμού κατάψυξης συστημάτων υδατανθράκων και ζελατίνηςΝταούτη, Αθηνά; Μίχου, Αθανασία20-Apr-2021
Χημική σύσταση και ανάλυση πέντε εθνικών ποτώνΧέιρ, Κατερίνα-Αμάλ19-Apr-2021
Απελευθέρωση αλβουμίνης από υδροπηκτές αμύλουΚαραμαλλάκη, Μαργαρίτα; Σαρίδου, Ελίνα19-Apr-2021
Μελέτη των αγρονομικών χαρακτηριστικών και της προσροφητικής ικανότητας βιοεξανθρακωμάτωνΚαμαράτος, Μιχάλης; Απέλη, Φαρδογιάννη5-Apr-2021
Η κατανάλωση Ενεργειακών Ποτών από τους φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και ΑθλητισμούΝικητίδης, Νικόλαος5-Apr-2021
Διερεύνηση της άποψης των καταναλωτών για τα Συμπληρώματα ΔιατροφήςΓιοβαντζού, Σωτηρία; Γοράρη, Μαρία; Εγγλέζου, Ευθυμία5-Apr-2021