Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Αντωνίου, Κλειώ
1
Βόλοχ, Αλέξανδρος
1
Γρηγορίου, Ελένη-Αννα
1
Δημητρέλη, Γεωργία
1
Θεμιστοκλέους, Αντρέας
1
Καλαντζίδης, Γεώργιος
1
Κουβάτση, Αικατερίνη-Ειρήνη
1
Μαναβάκη, Μαλαματένια
1
Μητροπούλου, Σοφία
1
Μπάγγου, Παναγιώτα
.
next >
Subject
4
Kefir
4
Γαλακτοκομικά προϊόντα
4
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
4
Ρεολογική συμπεριφορά
3
Dairy microbiology
3
Dairy products
3
Dairy products-Analysis
3
Fermented milk product
3
Growing kefir
3
Kefir Cultivation
.
next >
Date issued
4
2015
2
2014
3
2012
1
2011
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-10 of 10 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Μελέτη της συμπεριφοράς του staphylococcus aureus κατά την παραγωγή του κεφίρ
Επίδραση της προσθήκης χυμού ροδιού στις ρεολογικές ιδιότητες του κεφίρ κατά τη διάρκεια σχηματισμού της πηκτής του
Παρασκευή και μελέτη των ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη εκχυλισμάτων ροδιού
Επίδραση του είδους γάλακτος στη ρεολογική συμπεριφορά του κεφίρ.
Επίδραση της προσθήκης κεφιράνης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ
Πολλαπλασιασμός κόκκων κεφίρ χρησιμοποιώντας ως υπόστρωμα αποπρωτεϊνομένο ορό τυρογάλακτος
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος και της προσθήκης καζεϊνικών αλάτων στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ
Μελέτη ιξωδοελαστικών και ρεολογικών ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη πρωτεϊνών γάλακτος
Επίδραση της προσθήκης συμπυκνωμάτων πρωτεϊνών ορού στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ
Προβιοτικές ιδιότητες στελεχών λακτοβακίλλων απομονωμένων από κόκκους κεφίρ