Πτυχιακές Εργασίες : [267]

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 267
TitleAuthor(s)Issue date
Επίδραση της προσθήκης χυμού από ρόδι στις ρεολογικές ιδιότητες προϊόντων τύπου κεφίρΠαπαπαναγιώτου, Χρήστος13-May-2022
Διαχείριση αποβλήτων μελάσας με φωτοσυνθετικούς μικροοργανισμούς και ηλεκτρολυτική κροκίδωσηΜενεξές, Στυλιανός13-May-2022
Προεπεξεργασία αποβλήτων μελάσας για τη βελτίωση της αναερόβιας επεξεργασίας τουςΑραμπατζή, Ελένη; Τριβυζά, Ειρήνη-Ιωάννα12-May-2022
Υδροφοβικοποίηση και χαρακτηρισμός υδροκολλοειδών από μπάμιαΖάνδε, Ελευθερία- Βαλεντίνα; Κωστικίδου, Ελισάβετ12-May-2022
Εφαρμογή του ρυθμού κατανάλωσης οξυγόνου για την εύρεση της τοξικότητας βιομηχανικών αποβλήτωνΣαλπιγγίδου, Σοφία; Ζήσης, Σωτήρης12-May-2022
Επίδραση της προσθήκης CO2 στην επεξεργασία αποβλήτων μελάσας με διάφορες τεχνικέςΓκλαβά, Μαρία; Καταπόδη, Μαριάνθη12-May-2022
Μελέτη απομάκρυνσης μπλε μεθυλενίου από υδατικά διαλύματα με χημικά τροποποιημένη αλόηΓρηγοριάδου, Κωνσταντίνα; Κεντρωτά, Ευφροσύνη12-May-2022
Μελέτη της επίδρασης της περιεκτικότητας σε λάδι και Ξανθάκη στα χαρακτηριστικά αναπληρωμάτων μαγιονέζαςΠουρσανίδου, Άννα10-May-2022
Ανάπτυξη CFD μοντέλου ροής και μεταφοράς θερμοτήτων σε αναδευόμενο και θερμαινόμενο δοχείοΜουλλαϋμέρι, Μαρίσα10-May-2022
Ποιοτικές μεταβολές των αβοκάντο κατά την αποθήκευση τουςΚαντουνάκη, Άννα; Παπανίκου, Αλεξάνδρα10-May-2022
Μελέτη της μεταβολής των σακχάρων και της μάζας σε ωσμωτικά αφυδατωμένα ακτινίδιαΠαπαφωτίου, Ιωάννης6-May-2022
Η επεξήγηση των καταναλωτών για τους κινδύνους στα τρόφιμα και ειδικότερα στο ακρυλαμίδιοΚουτρίδου Σοφία13-Apr-2022
Επίδραση του χρόνου συντήρησης στις ρεολογικές ιδιότητες όξινων γαλακτοκομικών προϊόντων από δραστηριοποιημένες καλλιέργειες εκκίνησης με την εφαρμογή υπερήχωνΚαρατζέτζου, Αικατερίνη; Χαλκίδου, Άννα-Μαρία22-Mar-2022
Χαρακτηρισμός υδροκολλοειδών από σπόρους κυδωνιώνΑσλανίδου, Αλεξάνδρα22-Mar-2022
Αποδόμηση υδροπηκτών ζελατίνης από δέρματα τόνουΣταματίου, Ιωάννης; Βακαλόπουλος-Πασχαλίδης, Ανδρέας22-Mar-2022
Επίδραση φυσικών παραγόντων στη προσρόφηση χρωστικής του μπλε μεθυλενίου σε ενεργό άνθρακαΚαμπούρη, Κριστέλα-Χριστίνα; Ρίζου, Μαρία-Ελένη21-Mar-2022
Επεξεργασία υγρών απόβλητων με βιοαντιδραστήρες διαχωρισμού μεμβρανώνΚαλομοίρη, Κωνσταντίνα; Αναστασιάδης, Γιώργος18-Mar-2022
Ανάπτυξη μοντέλων προσομοίωσης και κοστολόγησης βιομηχανικών συστημάτων βοηθητικών παροχών με χρήση του SuperPro DesignerΨωφάκης, Δημήτριος15-Feb-2022
Διερεύνηση της κατανάλωσης προϊόντων σιτηρών στην Ελλάδα και εκτίμηση του ρίσκου έκθεσης σε μυκοτοξίνεςΓιώτσας, Χαράλαμπος15-Feb-2022
Προσδιορισμός και ταυτοποίηση καινοτόμων προϊόντων προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης (Π. Γ. Ε.) συγκεκριμένων ειδών της ιχθυοπανίδας του Αμβρακικού κόλπου με τη χρήση DNA μεθοδολογιώνΤηλικίδης, Αλέξανδρος15-Feb-2022