Μεταπτυχιακές Διατριβές : [42]

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 42
TitleAuthor(s)Issue date
Ανίχνευση εσφαλμένης επισήμανσης σε αλιεύματα που φέρουν την εμπορική ονομασία «ΓΑΛΕΟΣ», με τη χρήση μιτοχονδριακών DNA δεικτώνΠαζαρτζή, Θεοδοσία; Σιαπεροπούλου, Στυλιανή18-May-2022
Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο αξιοποιεί τις τεχνολογίες κοινωνικής δικτύωσης SEO και SEMΣουργκούνη, Κανέλλα7-Apr-2022
Μελέτη και Περίπτωση Χρήσης Εφαρμογής Κοινωνικής Διαχείρισης Πελατειακών ΣχέσεωνΟικονόμου, Παναγιώτα7-Apr-2022
Στατική ανάλυση διώροφης κατασκευής, προσομοίωση με πρόγραμμα πεπερασμένων στοιχείων και σχετικές συγκρίσειςΓεροθανάση, Αργυρώ-Λυδία7-Apr-2022
Μελέτη της επίδρασης του χρόνου αποθήκευσης υπό ψύξη στη μικροβιακή χλωρίδα έτοιμων γευμάτων παρασκευασμένα με τη μέθοδο COOK & CHILLΚαραναστάσης, Νικόλαος7-Apr-2022
Έρευνα και ανάπτυξη Παστελιού χωρίς προσθήκη ζάχαρης με χαμηλή περιεκτικότητα σακχάρωνΜακρή, Χριστίνα7-Apr-2022
Ανάπτυξη και μελέτη επαλειφόμενων αναπληρωμάτων τυριού με βάση την πρωτεΐνη σόγιαςΚαφετζή, Ιωσηφίνα; Κουτσούλας, Λάζαρος7-Apr-2022
Συγκριτική μελέτη των φυσικοχημικών και οργανοληπτικών χαρακτηριστικών εμπορικών αρτοσκευασμάτων τύπου τοστ και μπαγκέταςΠαπαδάκης, Δημήτριος17-Mar-2022
Μελέτη με φασματοσκοπία Raman της επίδρασης υψηλών υδροστατικών πιέσεων σε κρυστάλλους L-τυροσίνηςΠρεβεζάνος, Μιχαήλ16-Mar-2022
Παραγωγή νέων τύπων παγωτού χαμηλής θερμιδικής αξίαςΒεργίδης, Χρήστος; Τσαμητροπούλου, Φανή15-Mar-2022
Το toxoplasma Goondii ως τροφιμογενές νόσημαΠαλαούνη, Σταματίνα14-Feb-2022
Ρόφημα πράσινου τσαγιού με εναλλακτικές γλυκαντικές ύλεςΝίκας, Δημήτριος8-Feb-2022
Τοπικά δυναμικά φαινόμενα κατά την ανάμειξη λυοφιλιωμένου σάλιου με υδροκολλοειδή μπάμιαςΛυκοπούλου, Βασιλική5-Jan-2022
Μελέτη σύνθεσης υδροπηκτών αμύλουΚωνσταντάκος, Σωτήριος13-Apr-2021
Συνεργασία και αλληλεπίδραση των συστημάτων ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού (ERP) με τα συστήματα ποιότητας στη βιομηχανία τροφίμωνΒροχίδης, Θεοχάρης28-Dec-2020
Μελέτη βέλτιστης διαχείρισης δεξαμενών σε μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης πολλαπλών προϊόντωνΚοκονάς, Κωνσταντίνος21-Dec-2020
Προσδιορισμός των σακχάρων της μπάμιας (abelmoscus esculentus) με LC-MS/MSΜπαστάρδη, Ιωάννα21-Dec-2020
Επίδραση του χρόνου αποθήκευσης στα δομικά χαρακτηριστικά και τη ρεολογική συμπεριφορά συστημάτων πραλίναςΝίκου, Αικατερίνη; Nikou, Aikaterini18-Dec-2020
Development of a determination method for atropine and scopolamine in various human foodsDalampira, Maria15-Dec-2020
Μελέτη διαφορετικών κροκιδωτικών υλικών για την βελτίωση της ποιότητας του νερού σε μια εγκατάσταση παραγωγής γαλακτοκομικώνΑβραμίδης, Βαλεντίνος16-Sep-2020