Μεταπτυχιακές Διατριβές : [44]

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 44
TitleAuthor(s)Issue date
Development of a determination method for atropine and scopolamine in various human foodsDalampira, Maria15-Dec-2020
Μελέτη διαφορετικών κροκιδωτικών υλικών για την βελτίωση της ποιότητας του νερού σε μια εγκατάσταση παραγωγής γαλακτοκομικώνΑβραμίδης, Βαλεντίνος16-Sep-2020
Μελέτη αναπαραγωγικών χαρακτηριστικών των μινκ με βάση τον δείκτη μάζας σώματοςΙατρού, Άννα - Μαρία1-May-2020
Μελέτη μερικής αντικατάστασης λίπους σε προϊόντα λαμιναρισμένης ζύμης, τύπου ΣφολιάταςΤσιαγκίδης, Σταύρος1-May-2020
Η επίδραση του χρόνου αποθήκευσης στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του συμπυκνωμένου κονσερβοποιημένου γάλακτος και στην πορεία διάβρωσης των μεταλλικών περιεκτώνΜαυρίδου, Ιωάννα-Ευαγγελία30-Apr-2020
Οι αγοραστικές προτιμήσεις των καταναλωτών φέταςΚαμπουρίδης, Στέφανος28-Mar-2020
Η επίδραση διαφορετικών μορφών αζώτου σε φυσιολογικές παραμέτρους του μαλακού σιταριούΓεωργούλας, Ιωάννης19-Mar-2020
Μελέτη της μικροβιοχλωρίδας ελληνικών μαλακών τυριών Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.)Αναστασίου, Ηρώ11-Dec-2019
Η διαχείριση της διαταραχής ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.Χαλιμούρδα, Παρασκευή10-Dec-2019
Συνεργασία εκπαιδευτικών για τη διαχείριση παιδιών που παρουσιαζουν εκδηλώσεις διαταραχής συναισθήματος στο δημοτικό.Παπαδοπούλου, Αικατερίνη9-Dec-2019
Πιλοτική εφαρμογή της ηλεκτρονικής εξέτασης στο μάθημα της πληροφορικής στο γυμνάσιο.Κατσάρης, Χρήστος9-Dec-2019
Στερεότυπα και προκαταλήψεις στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση:απόψεις των εκπαιδευτικών της κεντρικής ΜακεδονίαςΕφραιμίδου, Αικατερίνη9-Dec-2019
Η τάξη μαθητείας ως εκπαιδευτική πολιτική: περιπτωσιολογική μελέτη στην ειδικότητα αισθητικής τέχνης του 9ου ΕΠΑΛ Δράμας.Σαούλου, Ελπίδα6-Dec-2019
Μοντέλα πρόβλεψης ύψους παραγωγής και κόστους σε μονάδα κονσερβοποιίας σαρδέλαςΝίτσας, Δημήτριος6-Dec-2019
In vitro : μελέτη μερικών πτυχών της χώνευσης του άρτουΜαργέλου, Ιωάννα31-Mar-2016
Ελαχιστοποίηση συνολικού χρόνου παραγωγής με αλληλοεξαρτώμενους χρόνους εναλλαγής σε μονάδα πολλαπλών προϊόντων τροφίμωνΣαββάκη, Βασιλεία30-Mar-2016
Προβιοτικές ιδιότητες του Lactobacillus kefiri απομονωμένου από κόκκους κεφίρ και δημιουργία αντιμικροβιακών συμβιωτικώνΛυκοτραφίτη, Ελένη; Βαλαβάνη, Παρασκευή30-Nov-2015
Μελέτη των διεπιφανειακών φαινομένων και των ρεολογικών ιδιοτήτων συστημάτων πρωτεϊνών γάλακτος και λιποσφαιρίωνΚαλογιάννη, Ελένη; Δημητρέλη, Γεωργία; Σορδάκης, Βασίλειος10-Sep-2015
Μελέτη φυσικοχημικών, ρεολογικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων προϊόντων τύπου κεφίρ με προσθήκη μελιού και χυμών ροδιού και μπανάναςΠετρίδης, Δημήτριος; Δημητρέλη, Γεωργία; Γρηγορίου, Ελένη-Άννα7-Sep-2015
Μελέτη των φυσικοχημικών και ρεολογικών χαρακτηριστικών αναπληρωμάτων τυριού χαμηλής λιποπεριεκτικότηταςΘωμάρεϊς, Απόστολος; Ταχματζίδου, Βασιλική15-May-2015