Browsing by Author Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Jump to: Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:  
View Option
Showing results 1 to 10 of 10
TitleAuthor(s)Issue date
Ανάλυση του συστήματος ISO 22000 και εφαρμογή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (BAR - BISTROT)Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Κυράτσου, Ιωάννα1-Nov-2012
Δημιουργία ενημερωτικού υλικού με σκοπό την ενθάρρυνση των ιδιοκτητών εστιατορίων & αρχιμαγείρων για ένταξη ελληνικών προϊόντων στα εδεσματολόγιαΘεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Ποζατζίδου, Μαρία; Γιαννακουδάκη, Γεωργία3-Feb-2012
Δημιουργία ενημερωτικού υλικού με σκοπό την ενθάρυνση των ιδιοκτητών εστιατορίων και αρχιμαγείρων για την ένταξη των ελληνικών προϊόντων στα εκλεκτά εδεσματολόγιαΠαλησίδης, Γεώργιος; Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Χατζηιωάννου, Μάρα15-Nov-2012
Εγκαταστάσεις ΑΜΕΑ σε εστιατόρια ξενοδοχείωνΘεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Παλησίδης, Γεώργιος; Κομνιανίδου, Ευγενία31-Mar-2014
Εφαρμογές νέων τεχνολογιών στη σύνθεση εδεσματολογίουΠαλησίδης, Γεώργιος; Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Νοτίδου, Αγγελική26-Jun-2013
Εφαρμογή και διαχείριση ISO 22000 και 9001 σε εστιατόριο πόληςΘεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Κουρτέσας, Γεώργιος; Γεωργιάδης, Χαράλαμπος15-Nov-2012
Εφαρμογή του (HACCP) ISO 22000 σε επισιτιστικές μονάδες μαζικής εστίασης (catering) μαθητικών χώρωνΠαλησίδης, Γεώργιος; Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Μανουσαρίδου, Μαρία15-Nov-2012
Καταγραφή προσοντολογίου ανθρώπινου δυναμικού σε επισιτιστικές μονάδεςΠαλησίδης, Γεώργιος; Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Χατζηκωνσταντίνου, Στυλιανή15-Nov-2012
Νεανική επιχειρηματικότητα για την ανάπτυξη γαστρονομικού δικτύου στο νομό Θεσ/νίκης και ΧαλκιδικήςΠαλησίδης, Γεώργιος; Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Καλογερίδου, Σοφία15-Nov-2012
Πρότυπη απογραφή χώρου παραγωγής εδεσμάτων Η περίπτωση του εργαστηρίου γαστρονομίας του Α.Τ.Ε.Ι.Θ.Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Γεώργιος, Παλησίδης; Δημητράκη, Μαγδαλινή16-Nov-2010