Εφαρμογή του (HACCP) ISO 22000 σε επισιτιστικές μονάδες μαζικής εστίασης (catering) μαθητικών χώρων

Παλησίδης, Γεώργιος/ Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος/ Μανουσαρίδου, Μαρία


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Issue Date: 15-Nov-2012
Description: Πτυχιακή εργασία--Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας--Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων, 2010, αα2326
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6729
Appears in Collections:(πρωην) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6729
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.