Εφαρμογές νέων τεχνολογιών στη σύνθεση εδεσματολογίου
Παλησίδης, Γεώργιος/ Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος/ Νοτίδου, Αγγελική
Institution and School/Department of submitter: | ΤΕΙ Θεσσαλονίκης |
Keywords: | Μενού;Εδεσματολόγιο;Τεχνολογία τροφίμων;Εξυπηρέτηση πελατών;PDA;Γεύματα |
Issue Date: | 26-Jun-2013 |
Abstract: | Η παρούσα πτυχιακή εργασία στοχεύει στην αναλυτική περιγραφή της σύνθεσης των εδεσματολογίων, την τεχνολογική εξέλιξη που έχει γίνει στον τομέα της εστίασης καθώς και τους νέους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει η σύνθεση εδεσματολογίων με τη χρήση της τεχνολογίας. |
Description: | Πτυχιακή εργασία--Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας--Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων,2011--1791 |
URI: | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6568 |
Appears in Collections: | (πρωην) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Notidou_Aggeliki.pdf | 2.06 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Notidou_Aggeliki_ppt.pdf | 580.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6568
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.