Εφαρμογές νέων τεχνολογιών στη σύνθεση εδεσματολογίου

Παλησίδης, Γεώργιος/ Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος/ Νοτίδου, Αγγελική


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Μενού;Εδεσματολόγιο;Τεχνολογία τροφίμων;Εξυπηρέτηση πελατών;PDA;Γεύματα
Issue Date: 26-Jun-2013
Abstract: Η παρούσα πτυχιακή εργασία στοχεύει στην αναλυτική περιγραφή της σύνθεσης των εδεσματολογίων, την τεχνολογική εξέλιξη που έχει γίνει στον τομέα της εστίασης καθώς και τους νέους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει η σύνθεση εδεσματολογίων με τη χρήση της τεχνολογίας.
Description: Πτυχιακή εργασία--Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας--Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων,2011--1791
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6568
Appears in Collections:(πρωην) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Notidou_Aggeliki.pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open
Notidou_Aggeliki_ppt.pdf580.04 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6568
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.