Δημιουργία ενημερωτικού υλικού με σκοπό την ενθάρρυνση των ιδιοκτητών εστιατορίων & αρχιμαγείρων για ένταξη ελληνικών προϊόντων στα εδεσματολόγια

Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος/ Ποζατζίδου, Μαρία/ Γιαννακουδάκη, Γεωργία


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Ελιά;Chefs;Συμβουλευτικός οδηγός;Restaurateurs;Culinary;Rusk;Olive;Olive oil;Saffron from Kozani;Chios mastic;Beans of Prespa;Currant;Pistachio;Αρχιμάγειροι;Information material;Παξιμάδι;Εστιάτορες;Feta cheese;Εδεσματολόγια;Ελαιόλαδο;Φασόλια Πρεσπών;Φιστίκι Αιγίνης;Σταφίδα;Ενημερωτικό υλικό;Τυρί Φέτα;Μέλι;Κρόκος κοζάνης;Μαστίχα χίου;Honey
Issue Date: 3-Feb-2012
Abstract: The aim of the present thesis is the creation of information material - brochure aiming to encourage the restaurant owners & chefs for the accession of grek products in viand catalogues. Individual aims of the thesis are the promotion of greek products, the reenforcement of greek economy from the primordial section, the rise of ecological consciousness of the professionals because of choosing local products and in general the presentation of the benefits that would accrue from this movement.
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η δημιουργία ενημερωτικού υλικού – εντύπου με σκοπό την ενθάρρυνση των ιδιοκτητών εστιατορίων και αρχιμαγείρων για την ένταξη των ελληνικών προϊόντων στα εδεσματολόγια. Επιμέρους στόχοι της εργασίας είναι η προώθηση και ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων, η ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας προερχόμενη από τον πρωτογενή τομέα, η αύξηση της οικολογικής συνείδησης των επαγγελματιών λόγο της επιλογής τοπικών προϊόντων και γενικότερα η παρουσίαση των οφελών που προκύπτουν από μια τέτοια κίνηση.
Description: Πτυχιακή εργασία--Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας--Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων, 2011--αα27
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6663
Appears in Collections:(πρωην) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pozatzidou_Giannakoudaki.pdf9.87 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6663
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.