Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
|||
1
Α'ί'νης, Βασίλειος-Νικόλαος
1
Αβραμίδης, Βαλεντίνος
1
Αγαθαγγέλου, Πάρης
1
Αγγελόπουλος, Βασίλειος
1
Αδαμοπούλου, Καλλιόπη
1
Αδελίνη, Γεωργία
1
Αθανασάκης, Νικόλαος
1
Αθανασίου, Ευαγγελία
1
Αθανασιάδου, Βαρβάρα
.
next >
Subject
11
Αντιοξειδωτικά
11
Γάλα
10
Κεφίρ
9
Πολυσακχαρίτες
8
Γαλακτώματα
8
Φαινόλες
7
Milk
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
7
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
.
next >
Date issued
33
2015
60
2014
37
2013
43
2012
5
2011
11
2010
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 41-50 of 189 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
...
2
3
4
5
6
7
8
...
19
next
Απομάκρυνση πρωτεϊνών από HBSS σαλεπιού
Ποιοτική αξιολόγηση ελαιόλαδου Μυτιλήνης κατά το στάδιο της παραγωγής
Μελέτη χρονικού προγραμματισμού μονάδας παραγωγής κρεατοσκευασμάτων
Ενσωμάτωση αλέσματος χαροπιού σε συνταγές κέικ τύπου Madeira
Εκτίμηση της δυνατότητας εκμετάλλευσης εναλλακτικών πρώτων υλών για την παρασκευή προϊόντων ελεύθερης γλουτένης
Συνδυασμένη επεξεργασία υγρών αποβλήτων από μελάσα με κροκίδωση και οζονισμό.
Stabilization of activated sludge using alkaline media
Μελέτη της επιβίωσης του παθογόνου βακτηρίου Listeria monocytogenes στα μαρούλια
Επίδραση της προσθήκης κεφιράνης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ
Μελέτη της προσροφητικής ικανότητας Al100P15Fe50 σε χρωστική