Μελέτη χρονικού προγραμματισμού μονάδας παραγωγής κρεατοσκευασμάτων

Κουλούρης, Αλέξανδρος/ Φιλίππου, Κωνσταντίνος


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Λουκάνικα;Βιομηχανία τροφίμων;Μονάδα παραγωγής;Χρονικός προγραμματισμός;Κρεατοσκευάσματα
Issue Date: 29-May-2014
Abstract: Σκοπός της μελέτης είναι η βελτιστοποίηση της λειτουργίας της μονάδας με τον εντοπισμό των περιοριστικών διεργασιών και συσκευών και την εύρεση πρακτικών για την πιο αποτελεσματική χρήση του διαθέσιμου μηχανολογικού εξοπλισμού και του ανθρώπινου δυναμικού.Πιο συγκεκριμένα, γίνεται καταγραφή της λειτουργίας της μονάδας, των προϊόντων που παράγει και των διεργασιών που εμπλέκονται στην παραγωγή τους. Για κάθε στάδιο παραγωγής καταγράφεται ο χρόνος λειτουργίας και οι απαιτήσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων--αα5938
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9809
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9809
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.