Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 31-40 of 189 (Search time: 0.003 seconds).

  Χρήση εμπλουτισμού με καρουβίνη πρωτεϊνικού κλάσματος από φύτρο χαρουπιού σε δοκιμές αρτοποίησης προϊόντων ελεύθερων γλουτένης

  Παράγοντες που επηρεάζουν τον χρόνο λυοφιλίωσης

  Αερόβια επεξεργασία αναερόβιων εκροών με υψηλή περιεκτικότητα σε μελάσα

  Η Ελλάδα ως προορισμός των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους

  Επίδραση του pH και του είδους της πυτιάς στην πορεία πήξης του γάλακτος με πυτιά

  Μελέτη ωσμωτικής αφυδάτωσης ακτινιδίων, με έμφαση στις μηχανικές ιδιότητες και την αποβολή ορού

  Παρασκευή και μελέτη των ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη εκχυλισμάτων ροδιού

  Μελέτη παραμέτρων επεξεργασίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου κατά την παραγωγική διαδικασία

  Προχωρημένη επεξεργασία μη βιοαποδομήσιμων συστατικών σε υγρά βιομηχανικά απόβλητα

  Επίδραση του είδους γάλακτος στη ρεολογική συμπεριφορά του κεφίρ.