Χρήση εμπλουτισμού με καρουβίνη πρωτεϊνικού κλάσματος από φύτρο χαρουπιού σε δοκιμές αρτοποίησης προϊόντων ελεύθερων γλουτένης

Παπαγεωργίου, Μαρία/ Διαρεμές, Αντώνιος


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Issue Date: 4-Oct-2012
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής -- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, 2012 -- αα3879
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9858
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9858
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.