Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Αδελίνη, Γεωργία
1
Αλεξιάδου, Αριάδνη
1
Αλεξιάδου, Ελένη
1
Αμανατίδου, Σοφία
1
Αποστολίδης, Αναστάσιος
1
Αριστοτέλους, Βαλεντίνος
1
Βλάχβεη, Καλλιόπη
1
Βλαχογιάννης, Νικόλαος
1
Γαλλή, Ευσταθία
1
Γιαννακίδου, Ευγενία
.
next >
Subject
6
Γάλα
5
Πολυσακχαρίτες
4
Αλεύρι
4
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
4
Σιτάρι
3
Milk
3
Γαλακτοκομικά προϊόντα
3
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
3
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ρεολογία
3
Γαλακτώματα
.
next >
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 21-30 of 60 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
next
Ποιοτικά χαρακτηριστικά πόσιμου νερού στο Νόμο Λάρισας
Ποιοτική αξιολόγηση του Κυπριακού ελαιολάδου στο στάδιο παραλαβής από τα ελαιουργεία και μελέτη της οξειδωτικής σταθερότητας
Μελέτη της σύνθεσης και της ρεολογικής συμπεριφοράς υδροπηκτων από άμυλο πατάτας με τριμεταφωσφορικό τρινάτριο
Συμμόρφωση των ασθενειών στα συμπληρώματα διατροφής χορηγούμενα από τη στοματική κοιλότητα
Μεταβολές στη Σύσταση Έξι (6) Ειδών Αλιευμάτων κατά τους Μήνες Απρίλιο Ιούνιο και Σεπτέμβριο
Επίδραση του σιτηρέσιου στη μέση σύσταση, κατανομή λιπαρών οξέων, περιεκτικότητα σε ολικές φαινόλες και αντιοξειδωτική ικανότητα κρέατος αρνιών.
Αντιμικροβιακή δράση υγρών μαντηλιών με διάλυμα σαπουνιού και αιθέρια έλαια ρίγανης ενάντια παθογόνων βακτηρίων που σχετίζονται με τα τρόφιμα και μελέτη της απολυμαντικής τους δράσης σε ανοξείδωτες επιφάνειες
Διατροφική αξία αλεύρων από φύτρο χαρουπιού, μελέτη της χημικής σύστασης τριών ποικιλιών της Κύπρου
Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδας τύπου wiki για την υποστήριξη του μαθήματος μελέτη και σχεδιασμός βιομηχανιών τροφίμων
Μελέτη της χρονικής εξέλιξης της διάβρωσης περιεκτών αλουμινίου στη συσκευασία αναψυκτικά