Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 21-30 of 60 (Search time: 0.004 seconds).

  Ποιοτικά χαρακτηριστικά πόσιμου νερού στο Νόμο Λάρισας

  Ποιοτική αξιολόγηση του Κυπριακού ελαιολάδου στο στάδιο παραλαβής από τα ελαιουργεία και μελέτη της οξειδωτικής σταθερότητας

  Μελέτη της σύνθεσης και της ρεολογικής συμπεριφοράς υδροπηκτων από άμυλο πατάτας με τριμεταφωσφορικό τρινάτριο

  Συμμόρφωση των ασθενειών στα συμπληρώματα διατροφής χορηγούμενα από τη στοματική κοιλότητα

  Μεταβολές στη Σύσταση Έξι (6) Ειδών Αλιευμάτων κατά τους Μήνες Απρίλιο Ιούνιο και Σεπτέμβριο

  Επίδραση του σιτηρέσιου στη μέση σύσταση, κατανομή λιπαρών οξέων, περιεκτικότητα σε ολικές φαινόλες και αντιοξειδωτική ικανότητα κρέατος αρνιών.

  Αντιμικροβιακή δράση υγρών μαντηλιών με διάλυμα σαπουνιού και αιθέρια έλαια ρίγανης ενάντια παθογόνων βακτηρίων που σχετίζονται με τα τρόφιμα και μελέτη της απολυμαντικής τους δράσης σε ανοξείδωτες επιφάνειες

  Διατροφική αξία αλεύρων από φύτρο χαρουπιού, μελέτη της χημικής σύστασης τριών ποικιλιών της Κύπρου

  Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδας τύπου wiki για την υποστήριξη του μαθήματος μελέτη και σχεδιασμός βιομηχανιών τροφίμων

  Μελέτη της χρονικής εξέλιξης της διάβρωσης περιεκτών αλουμινίου στη συσκευασία αναψυκτικά