Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 21-30 of 33 (Search time: 0.004 seconds).

  Μελέτη της επίδρασης της θερμικής κατεργασίας και της σύστασης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά επαλειφόμενων τυριών

  Μελέτη δομικών μεταβολών κατά τη παρασκευή και αποθήκευση δειγμάτων πραλίνας

  Σύνθεση σωματιδίων από πολυσακχαρίτη κεφιράνης για εγκλεισμό θρεπτικών ουσιών ή φαρμάκων

  Αντιοξειδωτικό περιεχόμενο και αντιοξειδωτική δράση σε εκχυλίσματα πρόπολης

  Μελέτη ιξωδοελαστικών και ρεολογικών ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη πρωτεϊνών γάλακτος

  Παραγωγή ζελατίνης από δέρματα γαλέου (Galeus melastomus) και μελέτη της επίδρασης διαφόρων οξειδωμένων φαινολικών ουσιών στις λειτουργικές ιδιότητες

  Βελτιστοποίηση και λειτουργία εγκατάστασης επεξεργασίας αποβλήτων από εργοστάσια παραγωγής χυμών και κομπόστας

  Μελέτη της ρεολογικής συμπεριφοράς των όξινων πηκτών πρωτεϊνών γάλακτος κατά τη διάρκεια σχηματισμού τους

  In vitro μελέτη της διεργασίας χώνευσης γαλακτωμάτων ελαίου σε νερό που περιέχουν ζελατίνη.

  Διερεύνηση της προσρόφησης μπλε του μεθυλενίου από διάφορα προσροφητικά υλικά