Βελτιστοποίηση και λειτουργία εγκατάστασης επεξεργασίας αποβλήτων από εργοστάσια παραγωγής χυμών και κομπόστας

Σαμαράς, Πέτρος/ Νατσούρα, Πηνελόπη


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Industrial discharges;Biological filters;Fruit juices;Βιομηχανικά απόβλητα;Βιολογικά φίλτρα;Απόβλητα κονσερβοποιείων;Χυμοί φρούτων;Επεξεργασία απόβλητων;Waste processing;Cannery waste
Issue Date: 30-Nov-2015
Abstract: The purpose of this paper is to present the biological filter unit operating in industrial waste treatment plant fruit during the production period of the peach. Initially, reference is made to the basic principles and methods of treating industrial waste, with a focus on fruit industries and ventilation method through the biological filter. Then presents the experimental part of the work, which improved the study and optimization of the biological filter and finally presents the conclusions that emerged from the research.
Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η παρουσίαση της λειτουργίας μονάδας βιολογικού φίλτρου σε εγκατάσταση επεξεργασίας αποβλήτων βιομηχανίας φρούτων κατά την παραγωγική περίοδο του ροδάκινου. Αρχικά, γίνεται αναφορά στις βασικές αρχές και μεθόδους επεξεργασίας των βιομηχανικών αποβλήτων, με εστίαση στις βιομηχανίες φρούτων και στη μέθοδο αερισμού μέσω του βιολογικού φίλτρου. Στη συνέχεια, παρουσιάζεται το πειραματικό μέρος της εργασίας, όπου μελετάτε η βελτίωση και βελτιστοποίηση του βιολογικού φίλτρου και τέλος, παρατίθενται τα συμπεράσματα τα οποία προέκυψαν από την έρευνα.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΓΤΕΤΡΟΔ--Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015--αα6656
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9930
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Natsoura_Pinelopi.pdf644.36 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9930
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.