Μελέτη δομικών μεταβολών κατά τη παρασκευή και αποθήκευση δειγμάτων πραλίνας

Ραφαηλίδης, Στυλιανός/ Αντόνενκο, Τετυάνα/ Κουτσογιάννης, Νικόλαος


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Crystal seeding;Σοκολάτα;Ζάχαρη;Λίπη;Κακάο;Πραλίνα
Issue Date: 9-Mar-2015
Abstract: Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι:1. Η μελέτη της επίδρασης διαφορετικών συγκεντρώσεων σε φουντούκι στις ρεολογικές, και θερμικές ιδιότητες στη πραλίνα (10%, 5%, 3%, 0%). 2. Η επίδραση των διαφορετικών συγκεντρώσεων σε σκόνη κακάο στη ροή, στις θερμικές ιδιότητες (σημείο τήξης, ενθαλπία) της πραλίνας (10%, 5%, 3%, 0%) 3. Η επίδραση του διαφορετικού ποσοστού της ζάχαρης στη ρεολογία της πραλίνας (50%, 55%, 57%, 60%, 62%, 65%) 4. Η μελέτη της επίδρασης του tempering και δειγμάτων χωρίς να έχουν υποστεί τη διαδικασία του tempering στη ροή και στα σημεία τήξης του λίπους στη πραλίνα σοκολάτας φουντουκιού 5. Η επίδραση στις ιδιότητες ροής της πραλίνας από τη μετανάστευση υγρασίας στο προϊόν (αποθήκευση σε χώρο με υγρασία 98%). 6. Η επίδραση του χρόνου αποθήκευσης πάνω στις ρεολογικές ιδιότητες και τις θερμικές ιδιότητες της πραλίνας
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΓΤΕΤΡΟΔ--Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων,2014--αα6234
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9839
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Antonenko_Koutsogiannis.pdf2.76 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9839
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.