Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Α'ί'νης, Βασίλειος-Νικόλαος
1
Αδαμοπούλου, Καλλιόπη
1
Αθανασιάδου, Βαρβάρα
1
Αντωνακάκη, Αγγελική
1
Βακάλη, Μαλαματή
1
ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ
1
Γαβριήλογλου, Πολυξένη
1
Γεωργίου, Παρθένα
1
Γιουβαλίδου, Θεοδώρα
1
Γρηγοριάν, Σεργκέϊ
.
next >
Subject
4
Bacteria
4
Emulsions
4
Βακτήρια
3
Flocculation
3
Olive
3
Γαλακτώματα
3
Ελιά
3
Κροκίδωση
3
Τρόφιμα
2
Cream cheese
.
next >
Item Type
37
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 21-30 of 37 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Προσδιορισμός επιλεγμένων ανόργανων συστατικών σε εκχυλίσματα φύλλων ελιάς με ατομική φασματοσκοπία
Προσδιορισμός υπολειμμάτων διθειοκαρβαμιδικών φυτοφαρμάκων σε πορτοκάλια και ροδάκινα με την μέθοδο ισοοκτανίου σε αέριο χρωματογράφο με φωτομετρικό ανιχνευτή φλόγας (GC- FPD)
Προσρόφηση Ασβεστίου σε Λιποσφαιρίδια Γαλακτωμάτων Καλυμμένα με Καζεϊνικό Νάτριο
Ρεολογική μελέτη συστημάτων μαγιονέζας
Development and evaluation brushable of reprocessed cheese based on cheese feta
Οργάνωση και Διοίκηση Εταιριών παραγωγής ελαιολάδου στην Κρήτη
Κροκίδωση γαλακτωμάτων υπό την επίδραση μυξίνης: Ρεολογία & Μικροδομή
Συνεισφορά των λιπαρών οξέων στη συμπεριφορά μοντέλων γαλακτωμάτων σταθεροποιημένων με υδροξυαπατίτη
Έλεγχος της αφυδατωσιμότητας της ενεργού ιλύος με χρήση υπερήχων
Μέτρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του περιεχομένου ελαιόλαδου σε πάστα ελιάς και παρακολούθηση του υπάρχοντος μικροβιακού φορτίου με συσκευή καταμέτρησης μικροβίων