Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 101-110 of 189 (Search time: 0.004 seconds).

  Επίδραση του βουβαλίσιου και χοιρινού κρέατος στα μηχανικά οργανοληπτικά και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά χωριάτικών λουκάνικων σε συνάρτηση με την λιποπεριεκτικότητα

  Έλεγχος επιμόλυνσης ελληνικών σιτηρών με μυκοτοξίνες

  Αποτελέσματα εφαρμογής του προγράμματος "Επενδύσεις στις γεωργικές εκμεταλεύσεις με ενδείξεις οικονομικής βιωσιμότητας "σχέδια βελτίωσης"" στα πλαίσια του Γ' ΚΠΣ στο Νομό Χαλκιδικής

  Μελέτη της προσροφητικής ικανότητας ολιβίνη σε υδατικά διαλύματα ηλιανθίνης

  Προσδιορισμός Ασκορβικού οξέος σε ωσμωτικά αφυδατωμένα ακτινίδια

  Απομάκρυνση πρωτεϊνών από βλέννα του καρπού της μπάμιας και μελέτη της ρεολογικής συμπεριφοράς του

  Προεπεξεργασία αποβλήτων μελάσας για τη βελτίωση της βιολογικής τους αποδόμησης

  Μηχανικές ιδιότητες ωσμωτικά αφυδατωμένης πατάτας σε διάλυμα ζαχαρόζης, χλωριούχου νατρίου και μειγμάτων τους

  Παρασκευή και μελέτη γαλακτωμάτων τύπου μαγιονέζας με προσθήκη κομμένων ξανθάνης, γκουρ και χαρουπιού

  Επίδραση της αποθήκευσης σε κατάψυξη (-20°C) στην ποιότητα τηγανητού γαύρου (Engraulis encrasicolus)