Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
2
Θεοδωρίδου, Μαρία
2
Μπουρσίνος, Νικόλαος
1
Dalampira, Maria
1
Nikou, Aikaterini
1
Αλεξόπουλος, Βαγγέλης
1
Αλευροπούλου, Μαρία
1
Αμπατζίδης, Σάββας
1
Αναστασιάδης, Γιώργος
1
Αναστασιάδου, Κωνσταντίνα
1
Απέλη, Φαρδογιάννη
.
next >
Subject
6
Μελάσα
5
Συμπληρώματα διατροφής
4
Molasses
3
Adsorption
3
Kefir
3
Thessaloniki
3
Βιοαντιδραστήρες
3
Θεσσαλονίκη
3
Κεφίρ
3
Υγρά απόβλητα
.
next >
Date
1
2021
2
2020
24
2019
13
2018
27
2017
.
next >
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσιεύσεις ΕΠ
Διδακτορικές Διατριβές
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Ορκομωσίες
Πτυχιακές Εργασίες
Σημειώσεις Μαθημάτων
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 51-60 of 108 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
...
3
4
5
6
7
8
9
...
11
next
Μελέτη της ποιότητας διαφόρων κλασμάτων αλεύρων απ’ την άλεση μαλακού σιταριού σε βιομηχανικό αλευρόμυλο. (Bachelor thesis)
Μελέτη της υφής και της δομής γαλακτωμάτων τύπου μαγιονέζας μειωμένης λιποπεριεκτηκότητας και προσθήκης κομμένων χαρουπιών και ξανθάνης κατά την αποθήκευση (Bachelor thesis)
Μελέτη ρεολογικών ιδιοτήτων συστημάτων κεφιράνης – πρωτεϊνών γάλακτος κατά τη διάρκεια σχηματισμού της πηκτής τους (Bachelor thesis)
Θερμοφυσικές ιδιότητες συστημάτων πραλίνας (Bachelor thesis)
Ανώτερες αλκοόλες και εστέρες σε ελληνικά λευκά κρασιά (Bachelor thesis)
In vitro χώνευση γαλακτωμάτων σταθεροποιημένα με καζεΐνικό νάτριο και Tween 20 (Bachelor thesis)
Εκτίμηση της τοξικότητας των ελαίων τηγανίσματος στο φωτοβακτήριο Vibrio fischeri (Bachelor thesis)
Φυσικοχημικές παράμετροι ποιότητας νερού από τον ποταμό Αλιάκμονα πριν την επεξεργασία για ανθρώπινη κατανάλωση (Bachelor thesis)
Μελέτη ιδιοτήτων ροής αμύλου σε σκόνη (Bachelor thesis)
Προσδιορισμός και ταυτοποίηση καινοτόμων προϊόντων προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης (Π. Γ. Ε.) συγκεκριμένων ειδών της ιχθυοπανίδας του Αμβρακικού κόλπου με τη χρήση DNA μεθοδολογιών (Bachelor thesis)