Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
18
Likotrafiti, Eleni
8
Tuohy, Kieran
7
Rastall, Robert
7
Rhoades, Jonathan
5
Gibson, Glenn
3
Cresci, A.
3
Koulouris, Alexandros
3
Nastou, Aikaterini
2
Dore, Jonathan
2
Kontominas, Michael
.
next >
Subject
12
Γάλα
12
Κεφίρ
11
Αντιοξειδωτικά
9
Πολυσακχαρίτες
8
Γαλακτώματα
8
Ρεολογική συμπεριφορά
8
Φαινόλες
7
Milk
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
.
next >
Date issued
51
2015
64
2014
41
2013
44
2012
6
2011
12
2010
Item Type
218
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσιεύσεις ΕΠ
Διδακτορικές Διατριβές
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Ορκομωσίες
Πτυχιακές Εργασίες
Σημειώσεις Μαθημάτων
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 71-80 of 218 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
...
5
6
7
8
9
10
11
...
22
next
Επίδραση διαφόρων συνθηκών αποθήκευσης στο ρυθμό μπαγιατέματος του ψωμιού που παρασκευάζεται με διάφορους τύπους προζυμιών
Study composition fibroin hydrogels by adding glucomanan
Ποιοτική αξιολόγηση του Κυπριακού ελαιολάδου στο στάδιο παραλαβής από τα ελαιουργεία και μελέτη της οξειδωτικής σταθερότητας
Μελέτη της σύνθεσης και της ρεολογικής συμπεριφοράς υδροπηκτων από άμυλο πατάτας με τριμεταφωσφορικό τρινάτριο
Ανάπτυξη περιβάλλοντος ιστοσελίδας για την συγκριτική μελέτη δυναμικών προσομοιώσεων φαινομένων μεταφοράς θερμότητας για εκπαιδευτικούς σκοπούς
Συμμόρφωση των ασθενειών στα συμπληρώματα διατροφής χορηγούμενα από τη στοματική κοιλότητα
Μεταβολές στη Σύσταση Έξι (6) Ειδών Αλιευμάτων κατά τους Μήνες Απρίλιο Ιούνιο και Σεπτέμβριο
Συγκριτική μελέτη κοσκίνισης και σκέδασης του φωτός, ως μέθοδοι προσδιορισμού μεγέθους σωματίδιων σε αλεύρι
Επίδραση του σιτηρέσιου στη μέση σύσταση, κατανομή λιπαρών οξέων, περιεκτικότητα σε ολικές φαινόλες και αντιοξειδωτική ικανότητα κρέατος αρνιών.
Αντιμικροβιακή δράση υγρών μαντηλιών με διάλυμα σαπουνιού και αιθέρια έλαια ρίγανης ενάντια παθογόνων βακτηρίων που σχετίζονται με τα τρόφιμα και μελέτη της απολυμαντικής τους δράσης σε ανοξείδωτες επιφάνειες