Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 71-80 of 218 (Search time: 0.004 seconds).

  Επίδραση διαφόρων συνθηκών αποθήκευσης στο ρυθμό μπαγιατέματος του ψωμιού που παρασκευάζεται με διάφορους τύπους προζυμιών

  Study composition fibroin hydrogels by adding glucomanan

  Ποιοτική αξιολόγηση του Κυπριακού ελαιολάδου στο στάδιο παραλαβής από τα ελαιουργεία και μελέτη της οξειδωτικής σταθερότητας

  Μελέτη της σύνθεσης και της ρεολογικής συμπεριφοράς υδροπηκτων από άμυλο πατάτας με τριμεταφωσφορικό τρινάτριο

  Ανάπτυξη περιβάλλοντος ιστοσελίδας για την συγκριτική μελέτη δυναμικών προσομοιώσεων φαινομένων μεταφοράς θερμότητας για εκπαιδευτικούς σκοπούς

  Συμμόρφωση των ασθενειών στα συμπληρώματα διατροφής χορηγούμενα από τη στοματική κοιλότητα

  Μεταβολές στη Σύσταση Έξι (6) Ειδών Αλιευμάτων κατά τους Μήνες Απρίλιο Ιούνιο και Σεπτέμβριο

  Συγκριτική μελέτη κοσκίνισης και σκέδασης του φωτός, ως μέθοδοι προσδιορισμού μεγέθους σωματίδιων σε αλεύρι

  Επίδραση του σιτηρέσιου στη μέση σύσταση, κατανομή λιπαρών οξέων, περιεκτικότητα σε ολικές φαινόλες και αντιοξειδωτική ικανότητα κρέατος αρνιών.

  Αντιμικροβιακή δράση υγρών μαντηλιών με διάλυμα σαπουνιού και αιθέρια έλαια ρίγανης ενάντια παθογόνων βακτηρίων που σχετίζονται με τα τρόφιμα και μελέτη της απολυμαντικής τους δράσης σε ανοξείδωτες επιφάνειες