Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Ανδρέου, Στυλιανή
1
Ευαγγέλου, Χρυσταλλα
1
Κρουστάλα, Αθανασία
1
Μιχαηλίδου, Ιωάννα
1
Μιχαηλούδη, Μαρία
1
Μπεκρή, Μάγδα
1
Σακελλαράκη, Σταματίνα
1
Τζαμουράνη, Δανάη
1
Τσιάβου, Βασιλική
1
Φερενίδου, Σοφία
.
next >
Subject
3
Food
3
Διατροφή
2
Diet
2
Nutrition
1
Bacteria food
1
Canned
1
canned squid
1
Canning
1
Cephalopoda
1
Check food
.
next >
Date issued
2
2015
3
2014
1
2013
1
2010
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας
Δημοσιεύσεις ΕΠ
Διδακτορικές Διατριβές
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Ορκομωσίες
Πτυχιακές Εργασίες
Σημειώσεις Μαθημάτων
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
next
Η απήχηση των light τροφίμων σε δείγμα φοιτητών Κύπρου
Λειτουργικά τρόφιμα και οι ιδιότητές τους
Προσδιορισμός βαρέων μετάλλων, χαλκού (Cu) και ψευδαργύρου (Zn), σε νωπό και κονσερβοποιημένα καλαμάρια
Η άποψη των καταναλωτών της Αθήνας και Θεσσαλονίκης για τη διατροφική επισήμανση των τροφίμων
Αποβολή υγρασίας, πρόσληψη ελαίου και μικροδομή της κρούστας κατά το τηγάνισμα.
Η άποψη των καταναλωτών για τα super foods υπερτροφές σε ηλικίες 18 50 ετών στο Νόμο Θεσσαλονίκης
Μελέτη γνώσεων ασφάλειας τροφίμων σε οικογένειες με μικρά παιδιά