Αποβολή υγρασίας, πρόσληψη ελαίου και μικροδομή της κρούστας κατά το τηγάνισμα.

Καλογιάννη, Ελένη/ Τζαμουράνη, Δανάη


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Υγρασία τροφίμων;Λάδι;Τρόφιμα;Τηγάνισμα
Issue Date: 25-Nov-2014
Abstract: Το τηγάνισμα είναι μία από της πιο σημαντικές μεθόδους προετοιμασίας των τροφίμων , που χρησιμοποιείται ευρέως τόσο από τις βιομηχανίες των τροφίμων όσο και από τους καταναλωτές Στην παρούσα εργασία μελετήθηκε η επίδραση του τηγανίσματος με εμβάπτιση στην υγρασία, το λίπος και την μικροδομή της κρούστας σε ράβδους πατάτας, μελιτζάνας, κολοκυθιού και καρότου.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Διατροφής και Διαιτιλογίας, 2014--αα5706
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9645
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tzamourani_Danai.pdf9.48 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9645
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.