Αποβολή υγρασίας, πρόσληψη ελαίου και μικροδομή της κρούστας κατά το τηγάνισμα.
Καλογιάννη, Ελένη/ Τζαμουράνη, Δανάη
Institution and School/Department of submitter: | ΤΕΙ Θεσσαλονίκης |
Keywords: | Υγρασία τροφίμων;Λάδι;Τρόφιμα;Τηγάνισμα |
Issue Date: | 25-Nov-2014 |
Abstract: | Το τηγάνισμα είναι μία από της πιο σημαντικές μεθόδους προετοιμασίας των τροφίμων , που χρησιμοποιείται ευρέως τόσο από τις βιομηχανίες των τροφίμων όσο και από τους καταναλωτές Στην παρούσα εργασία μελετήθηκε η επίδραση του τηγανίσματος με εμβάπτιση στην υγρασία, το λίπος και την μικροδομή της κρούστας σε ράβδους πατάτας, μελιτζάνας, κολοκυθιού και καρότου. |
Description: | Πτυχιακή εργασία--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Διατροφής και Διαιτιλογίας, 2014--αα5706 |
URI: | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9645 |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tzamourani_Danai.pdf | 9.48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9645
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.