Λειτουργικά τρόφιμα και οι ιδιότητές τους

Τσίγγα, Μαρία/ Μιχαηλίδου, Ιωάννα


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Λειτουργικά τρόφιμα;Τρόφιμα
Issue Date: 12-Mar-2014
Abstract: Στην παρούσα εργασία γίνεται αναφορά στα λειτουργικά τρόφιμα τα οποία αποτελούν µια νέα διατροφική πραγματικότητα στο χώρο των τροφίμων, η οποία συνεχώς βρίσκει έδαφος για να αναπτυχθεί. Πρόκειται για τρόφιμα που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχουν κάποιο συγκεκριμένο όφελος για την υγεία, πέρα από τα θρεπτικά συστατικά που ούτως ή άλλως περιέχουν. Η ραγδαία αυτή ανάπτυξη οδήγησε στη διεξαγωγή ερευνών για την καταναλωτική συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω από τα λειτουργικά τρόφιμα και αποτέλεσε το λόγο συγγραφής της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας. Για την εκπόνηση της παρούσας εργασίας χρησιμοποιήθηκαν πληροφορίες από τη διεθνή βιβλιογραφία και διεξήχθη τόσο ποιοτική όσο και ποσοτική έρευνα για τη µέτρηση της τάσης και της αντίληψης των καταναλωτών, καθώς και της καταναλωτικής τους συμπεριφοράς.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΤΡΟΔ--Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας--αα5734
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9734
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Michailidou_Ioanna.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9734
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.