Browsing by Author Παπαδόπουλος, Αθανάσιος

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Jump to: Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:  
View Option
Showing results 11 to 20 of 20 < previous 
TitleAuthor(s)Issue date
Μελέτη της αναστολής της λιπιδικής υπεροξείδωσης και της αντιθρομβωτικής δράσης από δείγματα μονοποικιλιακών κόκκινων κρασιών της ελληνικής επικράτειαςΚοντογιώργης, Χρήστος; Παπαδόπουλος, Αθανάσιος; Ταραλά, Μαρία; Εξαρχοπούλου, Βασιλική12-May-2014
Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης αφεψημάτων από φυτά της μεσογειακής δίαιτας.Η περίπτωση του μάραθουΠαπαδόπουλος, Αθανάσιος; Δεληγιαννίδου, Γεωργία-Ειρήνη; Λουκμάνη, Εύα18-Aug-2014
Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης και των οργανοληπτικών ιδιοτήτων στο αφέψημα και έγχυμα του φασκόμηλουΠαπαδόπουλος, Αθανάσιος; Μπάλλα, Ανδρομάχη-Ειρήνη; Βασιάρη, Ειρήνη7-Apr-2015
Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης και των οργανοληπτικών ιδιοτήτων στο έγχυμα και αφέψημα του φασκόμηλουΚοντογιώργης, Χρήστος; Παπαδόπουλος, Αθανάσιος; Βασιάρη, Ειρήνη; Μπάλλα, Ανδρομάχη-Ειρήνη30-Nov-2015
Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης χρωμενοπυριδινώνΠαπαδόπουλος, Αθανάσιος; Γώγουλου, Πετρούλα-Ευαγγελία18-Dec-2013
Παραδοσιακά προϊόντα – Διατροφική αξία και η πιστοποίησή τουςΠαπαδόπουλος, Αθανάσιος; Σαμαράς, Πέτρος; Ανδρίτσου, Θάλεια-Σταυρούλα26-Mar-2014
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής δράσης και φαινολικών ενώσεων σε λευκά κρασιά με την μέθοδο ABTS, DPPH & FOLIN-CIOCALTEU.Παπαδόπουλος, Αθανάσιος; Μπασιούρας, Στυλιανός; Παπαθανασοπούλου, Αθανασία21-Jan-2011
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας σε σοκολατάκια διαφορετικών ειδώνΠαπαδόπουλος, Αθανάσιος; Λιπλάρα, Ελένη; Θεολόγου, Άγγελος11-Oct-2012
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας συμπλόκων Cu(II), Ni(II) και Μο(V) με βάσεις του Schiff με την μέθοδο DPPHΠαπαδόπουλος, Αθανάσιος; Σταθοπούλου, Καλλιόπη2-May-2014
Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας συμπλόκων Cu(ΙΙ), Ni(II) και Mo(V) με αντιφλεγμονώδη φάρμακαΠαπαδόπουλος, Αθανάσιος; Ράλλη, Παναγιώτα; Παπαδοπούλου, Ζωή2-May-2014