Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
6
Παπαδοπούλου, Μαρία
3
Βασιλειάδου, Αναστασία
3
Μπάπκα, Ευαγγελία
3
Οικονόμου, Ευαγγελία
3
Παπαδόπουλος, Γεώργιος
3
Παπαδόπουλος, Δημήτριος
3
Χαραλάμπους, Μαρία
2
Anthopoulou, Kyriaki
2
Tozakidou, Natalia
2
Αβραμίδου, Κατερίνα
.
next >
Subject
189
Ελλάδα
86
Τουρισμός
81
Greece
80
Διατροφή
60
Θεσσαλονίκη
55
τουρισμός
51
Tourism
43
tourism
43
δέρμα
43
εκπαιδευτικοί
.
next >
Date
4122
2000 - 2024
2
3 - 999
Search
Search:
All of DSpace
Βιβλιοθήκη ΑΤΕΙΘ
Διοικητικά έγγραφα ΑΤΕΙΘ
Εκδηλώσεις – Δραστηριότητες
Εκδόσεις ΑΤΕΙΘ
Επιτροπή Ερευνών ΑΤΕΙΘ
Παραρτήματα
Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών
Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας (ΣΔΟ)
Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας (ΣΕΥΠ)
Σχολή Επιστημών Υγείας
Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Σχολή Μηχανικών
Σχολή Οικονομίας & Διοίκησης
Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ)
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 4061-4070 of 4125 (Search time: 0.01 seconds).
previous
1
...
404
405
406
407
408
409
410
...
413
next
Ο ρόλος του συμβούλου επιχειρήσεων στην σύγχρονη επιχειρηματικότητα (Bachelor thesis)
Εξέλιξη της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Κτηνοτροφίας κατά την περίοδο 1990-2014 (Bachelor thesis)
Οι πεποιθήσεις και οι πρακτικές των καταναλωτών για την ποιότητα και την ασφάλεια των θαλασσινών στην Ελλάδα και την Κύπρο (Bachelor thesis)
Αιθέρια έλαια και η επίδραση τους στο ανθρώπινο σώμα (Bachelor thesis)
Παράγοντες γήρανσης (Bachelor thesis)
Διαβήτης τύπου 2 και μεσογειακή διατροφή (Bachelor thesis)
Συσχέτιση της διατροφής με το βιοχημικό προφίλ ενηλίκων (Bachelor thesis)
Η διατροφή για την πρόληψη της διαβητικής νεφροπάθειας (Bachelor thesis)
Διερεύνηση της διατροφικής κατάστασης και των διατροφικών συνηθειών ασθενών με πρώτο ψυχωτικό επεισόδιο σε σχέση με υγιείς μάρτυρες. (Bachelor thesis)
Η διερεύνηση της σημασίας των συστημάτων HACCP & ISO 22000 η εφαρμογή τους σε επιχειρήσεις τροφίμων στη Θεσσαλία. (Bachelor thesis)