Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 71-80 of 189 (Search time: 0.003 seconds).

  Ανάπτυξη περιβάλλοντος ιστοσελίδας για την συγκριτική μελέτη δυναμικών προσομοιώσεων φαινομένων μεταφοράς θερμότητας για εκπαιδευτικούς σκοπούς

  Συμμόρφωση των ασθενειών στα συμπληρώματα διατροφής χορηγούμενα από τη στοματική κοιλότητα

  Μεταβολές στη Σύσταση Έξι (6) Ειδών Αλιευμάτων κατά τους Μήνες Απρίλιο Ιούνιο και Σεπτέμβριο

  Συγκριτική μελέτη κοσκίνισης και σκέδασης του φωτός, ως μέθοδοι προσδιορισμού μεγέθους σωματίδιων σε αλεύρι

  Επίδραση του σιτηρέσιου στη μέση σύσταση, κατανομή λιπαρών οξέων, περιεκτικότητα σε ολικές φαινόλες και αντιοξειδωτική ικανότητα κρέατος αρνιών.

  Αντιμικροβιακή δράση υγρών μαντηλιών με διάλυμα σαπουνιού και αιθέρια έλαια ρίγανης ενάντια παθογόνων βακτηρίων που σχετίζονται με τα τρόφιμα και μελέτη της απολυμαντικής τους δράσης σε ανοξείδωτες επιφάνειες

  Μεταβολές στη σύσταση τεσσάρων (4) ειδών αλιευμάτων κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο

  Στατιστικός έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας μιας οινοποιητικής μονάδας

  Strengthening the action of activated sludge organisms by adding copper

  Διατροφική αξία αλεύρων από φύτρο χαρουπιού, μελέτη της χημικής σύστασης τριών ποικιλιών της Κύπρου