Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
|||
1
Α'ί'νης, Βασίλειος-Νικόλαος
1
Αβραμίδης, Βαλεντίνος
1
Αγαθαγγέλου, Πάρης
1
Αγγελόπουλος, Βασίλειος
1
Αδαμοπούλου, Καλλιόπη
1
Αδελίνη, Γεωργία
1
Αθανασάκης, Νικόλαος
1
Αθανασίου, Ευαγγελία
1
Αθανασιάδου, Βαρβάρα
.
next >
Subject
11
Αντιοξειδωτικά
11
Γάλα
10
Κεφίρ
9
Πολυσακχαρίτες
8
Γαλακτώματα
8
Φαινόλες
7
Milk
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
7
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
.
next >
Date issued
33
2015
60
2014
37
2013
43
2012
5
2011
11
2010
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 61-70 of 189 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
19
next
Παραγωγή και χαρακτηρισμός προψημένης πατάτας με χρήση CO₂ και εμποτισμός αιθέριου ελαίου ρίγανης
Μελέτη της κροκίδωσης γαλακτωμάτων ελαίου σε νερό υπό την επίδραση γλυκοπρωτεϊνών του πεπτικού συστήματος: μοντελοποίηση δεδομένων σκέδασης νετρονίων υπέρμικρης γωνίας(USANS)
Επίδραση της σύστασης σε καζεϊνικό νάτριο, άμυλο και λίπος στις οργανοληπτικές ιδιότητες λουκάνικων τύπου Φρανκφούρτης
In vitro μελέτη των διεργασιών της μέσης πεπτικής οδού. Καλλοειδής αλληλεπίδρασεις, μεταξύ καζεϊνικού νατρίου και χοίρειας γαστρικής μυξίνης σε όξινες τιμές pH.
Επίδραση χρωμίου στην ανάπτυξη των μικροοργανισμών σε συστήματα τύπου ενεργού ιλύος
Ποιοτικά χαρακτηριστικά πόσιμου νερού στο Νόμο Λάρισας
Επίδραση διαφόρων συνθηκών αποθήκευσης στο ρυθμό μπαγιατέματος του ψωμιού που παρασκευάζεται με διάφορους τύπους προζυμιών
Study composition fibroin hydrogels by adding glucomanan
Ποιοτική αξιολόγηση του Κυπριακού ελαιολάδου στο στάδιο παραλαβής από τα ελαιουργεία και μελέτη της οξειδωτικής σταθερότητας
Μελέτη της σύνθεσης και της ρεολογικής συμπεριφοράς υδροπηκτων από άμυλο πατάτας με τριμεταφωσφορικό τρινάτριο