Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 61-70 of 189 (Search time: 0.003 seconds).

  Παραγωγή και χαρακτηρισμός προψημένης πατάτας με χρήση CO₂ και εμποτισμός αιθέριου ελαίου ρίγανης

  Μελέτη της κροκίδωσης γαλακτωμάτων ελαίου σε νερό υπό την επίδραση γλυκοπρωτεϊνών του πεπτικού συστήματος: μοντελοποίηση δεδομένων σκέδασης νετρονίων υπέρμικρης γωνίας(USANS)

  Επίδραση της σύστασης σε καζεϊνικό νάτριο, άμυλο και λίπος στις οργανοληπτικές ιδιότητες λουκάνικων τύπου Φρανκφούρτης

  In vitro μελέτη των διεργασιών της μέσης πεπτικής οδού. Καλλοειδής αλληλεπίδρασεις, μεταξύ καζεϊνικού νατρίου και χοίρειας γαστρικής μυξίνης σε όξινες τιμές pH.

  Επίδραση χρωμίου στην ανάπτυξη των μικροοργανισμών σε συστήματα τύπου ενεργού ιλύος

  Ποιοτικά χαρακτηριστικά πόσιμου νερού στο Νόμο Λάρισας

  Επίδραση διαφόρων συνθηκών αποθήκευσης στο ρυθμό μπαγιατέματος του ψωμιού που παρασκευάζεται με διάφορους τύπους προζυμιών

  Study composition fibroin hydrogels by adding glucomanan

  Ποιοτική αξιολόγηση του Κυπριακού ελαιολάδου στο στάδιο παραλαβής από τα ελαιουργεία και μελέτη της οξειδωτικής σταθερότητας

  Μελέτη της σύνθεσης και της ρεολογικής συμπεριφοράς υδροπηκτων από άμυλο πατάτας με τριμεταφωσφορικό τρινάτριο