Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Αδελίνη, Γεωργία
1
Αλεξιάδου, Αριάδνη
1
Αλεξιάδου, Ελένη
1
Αμανατίδου, Σοφία
1
Αποστολίδης, Αναστάσιος
1
Αριστοτέλους, Βαλεντίνος
1
Βλάχβεη, Καλλιόπη
1
Βλαχογιάννης, Νικόλαος
1
Γαλλή, Ευσταθία
1
Γιαννακίδου, Ευγενία
.
next >
Subject
6
Γάλα
5
Πολυσακχαρίτες
4
Αλεύρι
4
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
4
Σιτάρι
3
Milk
3
Γαλακτοκομικά προϊόντα
3
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
3
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ρεολογία
3
Γαλακτώματα
.
next >
Item Type
60
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 51-60 of 60 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
...
3
4
5
6
next
Νέοι γαλακτωματοποιητές από εσωτερικές αντιδράσεις Maillard υδροκολλοειδών μπάμιας
Έλεγχος φραγής βιοαντιδραστήρα μεμβρανών
Επίδραση της συντήρησης των αβγών και της προσθήκης κρόκου και ζάχαρης στις φυσικοχημικές ιδιότητες του λευκώματος αβγού και στα χαρακτηριστικά αφρών από λεύκωμα αβγού.
Βελτιστοποίηση εκχύλισης πρωτεϊνών από κατεψυγμένες μπάμιες με τη μέθοδο του pH και μελέτη κάποιων φυσικοχημικών ιδιοτήτων
Σταθερότητα και κροκίδωση γαλακτωμάτων σε ένα απλό μοντέλο του πεπτικού συστήματος
Υπολογισμός του χρόνου λυοφιλίωσης τροφίμων υπολογιστικά και πειραματικά
Μελέτη των ρεολογικών ιδιοτήτων και των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών γιαούρτης από βουβαλίσιο γάλα
Μελέτη της προσροφητικής ικανότητας πριονιδίου βιοάνθρακα σε υδατικά διαλύματα μπλε του μεθυλενίου
Απομόνωση πολυσακχαριτών από σαλέπι και μελέτη της επίδρασης τους στη σταθερότητα γαλακτωμάτων λαδιού σε νερό
Επίδραση της κατάψυξης (-20°C) στην ποιότητα ψητής για 15, 30 και 45 λεπτά σαρδέλας (Sardina Pilchardus)