Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 51-60 of 60 (Search time: 0.004 seconds).

  Νέοι γαλακτωματοποιητές από εσωτερικές αντιδράσεις Maillard υδροκολλοειδών μπάμιας

  Έλεγχος φραγής βιοαντιδραστήρα μεμβρανών

  Επίδραση της συντήρησης των αβγών και της προσθήκης κρόκου και ζάχαρης στις φυσικοχημικές ιδιότητες του λευκώματος αβγού και στα χαρακτηριστικά αφρών από λεύκωμα αβγού.

  Βελτιστοποίηση εκχύλισης πρωτεϊνών από κατεψυγμένες μπάμιες με τη μέθοδο του pH και μελέτη κάποιων φυσικοχημικών ιδιοτήτων

  Σταθερότητα και κροκίδωση γαλακτωμάτων σε ένα απλό μοντέλο του πεπτικού συστήματος

  Υπολογισμός του χρόνου λυοφιλίωσης τροφίμων υπολογιστικά και πειραματικά

  Μελέτη των ρεολογικών ιδιοτήτων και των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών γιαούρτης από βουβαλίσιο γάλα

  Μελέτη της προσροφητικής ικανότητας πριονιδίου βιοάνθρακα σε υδατικά διαλύματα μπλε του μεθυλενίου

  Απομόνωση πολυσακχαριτών από σαλέπι και μελέτη της επίδρασης τους στη σταθερότητα γαλακτωμάτων λαδιού σε νερό

  Επίδραση της κατάψυξης (-20°C) στην ποιότητα ψητής για 15, 30 και 45 λεπτά σαρδέλας (Sardina Pilchardus)