Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
2
Θεοδωρίδου, Μαρία
2
Μπουρσίνος, Νικόλαος
1
Αβραμίδης, Βαλεντίνος
1
Βούλτσιος, Δημήτριος
1
Γεωργούλας, Ιωάννης
1
Γριζοπούλου, Σοφία
1
Ιατρού, Άννα - Μαρία
1
Καλαθάκη, Ιάσμη
1
Καμπουρίδης, Στέφανος
1
Καραγιαννίδης, Αλέξανδρος
.
next >
Subject
2
bread
2
άρτος
1
antioxidant action
1
ATEI Thessalonikis
1
Biological treatment
1
black olive
1
body mass index
1
buckwheat
1
cactus opuntia
1
Controlled release fertilizers
.
next >
Item Type
13
bachelorThesis
7
masterThesis
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσιεύσεις ΕΠ
Διδακτορικές Διατριβές
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Ορκομωσίες
Πτυχιακές Εργασίες
Σημειώσεις Μαθημάτων
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 11-20 of 20 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
next
Φυσικοχημικός χαρακτηρισμός πηκτινικών μεμβρανών (Bachelor thesis)
Αξιολόγηση αντιοξειδωτικής δράσης άρτου με ενσωμάτωση ελαιόπαστας (Bachelor thesis)
Ενσωμάτωση αλεύρου από φαγόπυρο στην αρτοποίηση αλεύρου σίτου (Bachelor thesis)
Η επίδραση του χρόνου αποθήκευσης στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του συμπυκνωμένου κονσερβοποιημένου γάλακτος και στην πορεία διάβρωσης των μεταλλικών περιεκτών (Master thesis)
Μελέτη εφαρμογής υδροκολλοειδών από παραπροϊόντα οινοποιίας σε προϊόντα τύπου γιαούρτης (Bachelor thesis)
Οι αγοραστικές προτιμήσεις των καταναλωτών φέτας (Master thesis)
Ισόθερμες προσρόφησης του μπλε του μεθυλενίου σε επεξεργασμένους και μη ιστούς του φυτού cactus opuntia (Bachelor thesis)
Μελέτη διαφορετικών κροκιδωτικών υλικών για την βελτίωση της ποιότητας του νερού σε μια εγκατάσταση παραγωγής γαλακτοκομικών (Master thesis)
Μελέτη των φυσικοχημικών και ρεολογικών χαρακτηριστικών Λαδοτυριού και Γραβιέρας Μυτιλήνης κατά την ωρίμανση. (Bachelor thesis)
Διαρκής αξιολόγηση της αυτογνωσίας των φοιτητών Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων (Master thesis)