Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
18
Likotrafiti, Eleni
8
Tuohy, Kieran
7
Rastall, Robert
7
Rhoades, Jonathan
5
Gibson, Glenn
3
Cresci, A.
3
Koulouris, Alexandros
3
Nastou, Aikaterini
2
Dore, Jonathan
2
Kontominas, Michael
.
next >
Subject
12
Γάλα
12
Κεφίρ
11
Αντιοξειδωτικά
9
Πολυσακχαρίτες
8
Γαλακτώματα
8
Ρεολογική συμπεριφορά
8
Φαινόλες
7
Milk
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
.
next >
Date issued
51
2015
64
2014
41
2013
44
2012
6
2011
12
2010
Item Type
218
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσιεύσεις ΕΠ
Διδακτορικές Διατριβές
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Ορκομωσίες
Πτυχιακές Εργασίες
Σημειώσεις Μαθημάτων
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 41-50 of 218 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
2
3
4
5
6
7
8
...
22
next
Παρασκευή και μελέτη των ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη εκχυλισμάτων ροδιού
Μελέτη παραμέτρων επεξεργασίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου κατά την παραγωγική διαδικασία
Προχωρημένη επεξεργασία μη βιοαποδομήσιμων συστατικών σε υγρά βιομηχανικά απόβλητα
Επίδραση του είδους γάλακτος στη ρεολογική συμπεριφορά του κεφίρ.
Απομάκρυνση πρωτεϊνών από HBSS σαλεπιού
Ποιοτική αξιολόγηση ελαιόλαδου Μυτιλήνης κατά το στάδιο της παραγωγής
Μελέτη χρονικού προγραμματισμού μονάδας παραγωγής κρεατοσκευασμάτων
Ενσωμάτωση αλέσματος χαροπιού σε συνταγές κέικ τύπου Madeira
Εκτίμηση της δυνατότητας εκμετάλλευσης εναλλακτικών πρώτων υλών για την παρασκευή προϊόντων ελεύθερης γλουτένης
Συνδυασμένη επεξεργασία υγρών αποβλήτων από μελάσα με κροκίδωση και οζονισμό.