Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 191-200 of 218 (Search time: 0.003 seconds).

  Τεχνοοικονομική μελέτη για ανέγερση μιας παγκύπριας βιομηχανίας παραγωγής βιοαιθανόλης από ορό γάλακτος

  Μελέτη των φυσικοχημικών και ρεολογικών χαρακτηριστικών αναπληρωμάτων τυριού χαμηλής λιποπεριεκτικότητας

  Έλεγχος φραγής βιοαντιδραστήρα μεμβρανών

  Επίδραση της συντήρησης των αβγών και της προσθήκης κρόκου και ζάχαρης στις φυσικοχημικές ιδιότητες του λευκώματος αβγού και στα χαρακτηριστικά αφρών από λεύκωμα αβγού.

  Μελέτη της μεταβολής της μικροβιακής χλωρίδας του μανουριού κατά την διάρκεια συντήρησής του στην ψύξη

  Παραλαβή εμπλουτισμένου πρωτεϊνικού κλάσματος καρουβίνης από σπόρους χαρουπιού

  Ανάπτυξη τεχνολογίας εξαγωγής πολυσακχαρίτη από τον καρπό του φυτού μπάμια

  Παραγωγή Βιοαποικοδομήσιμων Πολυμερών (ΡΗΑs) με το Βακτήριο Thermus thermophilus στο Τυρόγαλα

  Ανάλυση και χαρακτηρισμός εξωκυτταρικών πολυμερών από συστήματα βιολογικής επεξεργασίας ενεργού ιλύος

  Βελτιστοποίηση εκχύλισης πρωτεϊνών από κατεψυγμένες μπάμιες με τη μέθοδο του pH και μελέτη κάποιων φυσικοχημικών ιδιοτήτων