Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 181-190 of 218 (Search time: 0.004 seconds).

  Επίδραση της διακύμανσης εισκόμισης τομάτας στον χρονικό προγραμματισμό παραγωγής βιομηχανίας τοματοπολτού κατά την παραγωγική περίοδο

  Μελέτη ρεολογικής συμπεριφοράς αιωρημάτων και γαλακτωμάτων παρασκευασμένων με διάφορους σταθεροποιητές

  Μέτρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του περιεχομένου ελαιόλαδου σε πάστα ελιάς και παρακολούθηση του υπάρχοντος μικροβιακού φορτίου με συσκευή καταμέτρησης μικροβίων

  Μελέτη πρωτεϊνικών και συμπλοκών-πολυφαινολικών κλασμάτων παρθένου ελαιόλαδου

  Γαλακτωματοποιητική και σταθεροποιητική ικανότητα εκχυλισμάτων μπάμιας

  Παρασκευή και ρεολογική μελέτη γαλακτωμάτων τύπου μαγιονέζας με κόμμεα γκουάρ και ξανθάνης

  Απομάκρυνση οργανικών ενώσεων από το νερό με προσρόφηση σε ενεργό άνθρακα και εφαρμογή νέων υλικών με βάση τη χιτίνη για την επεξεργασία υδατικών διαλυμάτων

  Νέοι γαλακτωματοποιητές από εσωτερικές αντιδράσεις Maillard υδροκολλοειδών μπάμιας

  Μελέτη της παρουσίας των σταφυλόκοκκων και ειδικότερα του S. Aurus στο μανούρι

  Προβιοτικές ιδιότητες του Lactobacillus kefiri απομονωμένου από κόκκους κεφίρ και δημιουργία αντιμικροβιακών συμβιωτικών