Γαλακτωματοποιητική και σταθεροποιητική ικανότητα εκχυλισμάτων μπάμιας

Ριτζούλης, Χρήστος/ Κοντογιώργος, Βασίλειος/ Αβραμίδης, Βαλεντίνος


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Issue Date: 1-Oct-2012
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής -- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, 2012 -- αα3883
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9897
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Avramidis_Valentinos.pdf11.31 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9897
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.