Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Γαλλή, Ευσταθία
1
Γκουνέλα, Ολυμπία
1
Δουβής, Δημήτριος
1
Ιγνατιάδης, Αλέξανδρος
1
Κοντούλης, Στέφανος
1
Λύγδας, Βασίλειος
1
Μανιτάρας, Δημήτρης
1
Μαυρομάτης, Θεόδωρος
1
Νικολαΐδου, Ζωή
1
Πέρος, Νίκος
.
next >
Subject
5
Dairy products
5
Γάλα
4
Milk
2
Animal nutrition
2
Cheese-Varieties
2
Γαλακτοβιομηχανία
2
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
2
Διατροφή ζώων
2
Ποιότητα γάλακτος
2
Ποιότητα του γάλακτος
.
next >
Item Type
11
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης & Διοίκησης Αργοτικών Επιχειρήσεων
Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας
Τμήμα Ζωικής Παραγωγής
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-10 of 11 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
next
Διερεύνηση επιχειρηματικών στρατηγικών και δομικών χαρακτηριστικών των γαλακτοκομικών επιχειρήσεων στην ελλάδα
Η επίδραση της επεξεργασίας της βακτηριοκάθαρσης στην ποιότητα του γάλακτος
Η προβατοτροφία στο Νομό Φθιώτιδας
Επίδραση της προσθήκης κεφιράνης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ
Η ρομποτική άμελξη σε μεγάλες αγελαδοτροφικές μονάδες και η συμβολή στην ποιότητα του γάλακτος
Χρήση πρόσθετων ουσιών στην βιομηχανία γάλακτος
ΠΟΠ Προϊόντα Ιταλίας
Μελέτη της κροκίδωσης γαλακτωμάτων ελαίου σε νερό υπό την επίδραση γλυκοπρωτεϊνών του πεπτικού συστήματος: μοντελοποίηση δεδομένων σκέδασης νετρονίων υπέρμικρης γωνίας(USANS)
Η ΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
Γαλλικά τυριά προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης