Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Αδελίνη, Γεωργία
1
Βλάχβεη, Καλλιόπη
1
Γιαννακούλη, Αικατερίνη
1
Δεληγεωργάκης, Χριστόδουλος
1
Δουβής, Δημήτριος
1
Ζανδέ, Νικολέτα
1
Ιωαννίδου, Παρασκευή
1
Κοντελές, Παναγιώτης
1
Κοντούλης, Στέφανος
1
Λύγδας, Βασίλειος
.
next >
Subject
7
Milk
5
Dairy products
5
Γαλακτοκομικά προϊόντα
4
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
3
Dairy products-Analysis
3
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
2
Animal nutrition
2
Dairy microbiology
2
Βουβαλίσιο γάλα
2
Γαλακτοπαραγωγή
.
next >
Item Type
12
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης & Διοίκησης Αργοτικών Επιχειρήσεων
Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας
Τμήμα Ζωικής Παραγωγής
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-10 of 12 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
next
Η βοοτροφία στο νομό Λακωνίας
Η επίδραση της επεξεργασίας της βακτηριοκάθαρσης στην ποιότητα του γάλακτος
Η προβατοτροφία στο Νομό Φθιώτιδας
Επίδραση του είδους του γάλακτος (βουβαλίσιο-αγελαδινό) στα ρεολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά αναμιγμένης γιαούρτης
Καταγραφή των εναλλακτικών γαλάτων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά
Χρήση πρόσθετων ουσιών στην βιομηχανία γάλακτος
Επίδραση του είδους του γάλακτος και του χρόνου ωρίμανσης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του τυριού «Ανεβατό»
Η ΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
Μελέτη της υφής και των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών λευκού τυριού από βουβαλίσιο γάλα κατά την ωρίμανση
Εφαρμογή SPC στη διαχείριση ποιότητας των φυσικοχημικών παραμέτρων γάλακτος γαλακτοπαραγωγικών μονάδων