Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
3
Παλάτος, Γεώργιος
2
Μουτούλη, Γεωργία
2
Μπάρδας, Γεώργιος
2
Στεφάνου, Σ.
2
Τσανακτσίδου, Αγάπη
1
Kontominas, Michael
1
Likotrafiti, Eleni
1
Makri, Ioanna
1
Mohammed, Alashram
1
Nastou, Aikaterini
.
next >
Subject
12
Βιολογική καλλιέργεια
10
Βιολογική γεωργία
6
Organic farming
5
Βαμβάκι
5
Βαμβακοκαλλιέργεια
5
Ζιζάνια
4
Organic farming-Greece
4
Αμπέλια
4
Αμπελοκαλλιέργεια
4
Γεωργία
.
next >
Item Type
210
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης & Διοίκησης Αργοτικών Επιχειρήσεων
Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας
Τμήμα Ζωικής Παραγωγής
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 171-180 of 210 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
...
15
16
17
18
19
20
21
next
Διατροφικές συνήθειες και ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά σε επαγγελματίες αθλητές ποδοσφαίρου
Οι γνώσεις του καταναλωτικού κοινού για τα λειτουργικά τρόφιμα και ο ρόλος τους στην καθημερινή διατροφή
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος και της προσθήκης καζεϊνικών αλάτων στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρ
Βιολογική καλλιέργεια αμπελιού στην Θήβα
Μελέτη χρησιμοποίησης ζεόλιθου, βερμικουλίτη, υγρής και ιπτάμενης τέφρας ως εδαφοβελτιωτικών υλικών για την ανάπτυξη και τα αγρονομικά χαρακτηριστικά καλλιεργούμενων φυτών
Επίδραση της κατάψυξης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τηγανισμένης σε ελαιόλαδo και ηλιέλαιο κουτσομούρας (Mullus barbatus) και ψημένης τσιπούρας (Sparus aurata)
Ωφέλειες από την εφαρμογή συγκαλλιέργειας και αμειψισποράς
Μελέτη της κροκίδωσης για την επεξεργασία αποβλήτων μελάσας
Αλληλεπιδράσεις μεταξύ πολυσακχαριτών που έχουν εκχυλιστεί από φυτά και χοίρειας γαστρικής μυξίνης
Διερεύνηση της πιθανότητας σχηματισμού τριμερών συμπλοκών αμυλόζης-λιπαρών οξέων-πρωτεϊνης ορού γάλακτος