Επίδραση της κατάψυξης στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τηγανισμένης σε ελαιόλαδo και ηλιέλαιο κουτσομούρας (Mullus barbatus) και ψημένης τσιπούρας (Sparus aurata)

Ζώτος, Αναστάσιος/ Μεϊμάρογλου, Βαρβάρα/ Βιατκίνα, Λίλια


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Issue Date: 2-Oct-2012
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής -- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, 2012 -- αα3888
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9898
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viatkina_Meimaroglou.pdf766.25 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9898
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.