Browsing by Author Παπαγεωργίου, Μαρία

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Jump to: Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:  
View Option
Showing results 1 to 11 of 11
TitleAuthor(s)Issue date
Investigation of fruit content and offal acorn phenolic antioxidants and macros with nutritional interestΠαπαγεωργίου, Μαρία; Κυζάκη, Νικολέττα; Σκαλτσή, Αλεξία26-Nov-2015
Διατροφική αξία αλεύρων από φύτρο χαρουπιού, μελέτη της χημικής σύστασης τριών ποικιλιών της ΚύπρουΠαπαγεωργίου, Μαρία; Αλεξιάδου, Αριάδνη; Αλεξιάδου, Ελένη18-Aug-2014
Έλεγχος επιμόλυνσης ελληνικών σιτηρών με μυκοτοξίνεςΠαπαγεωργίου, Μαρία; Παπαδιαμάντη Μαριλένα; Σπυρόπουλος, Ευστάθιος2-Mar-2015
Εκτίμηση της δυνατότητας εκμετάλλευσης εναλλακτικών πρώτων υλών για την παρασκευή προϊόντων ελεύθερης γλουτένηςΠαπαγεωργίου, Μαρία; Μουσελεμίδου, Παναγιώτα21-Aug-2014
Ενσωμάτωση αλέσματος χαροπιού σε συνταγές κέικ τύπου MadeiraΠαπαγεωργίου, Μαρία; Ροδινού, Αθηνά; Τράϊκου, Αλεξάνδρα30-Nov-2015
Εφαρμογή της μεθόδου ELISA για τον έλεγχο προσβολής από μυκοτοξίνες δειγμάτων ελληνικών σιτηρώνΠαπαγεωργίου, Μαρία; Μπούγας, Παναγιώτης; Μαστρογιάννη, Αντιγόνη16-Jul-2014
Μελέτη της Επίδρασης 3 γαλακτωματοποιητών (SSL, E471, E472) στα ρεολογικά χαρακτηριστικά της ζύμης δυο αλεύρων με διαφορετικό πρωτεϊνικό περιεχόμενοΠαπαγεωργίου, Μαρία; Καλληδονίου, Αικατερίνη; Ρήγα, Βαρβάρα29-Oct-2012
Μελέτη των ρεολογικών ιδιοτήτων ζυμαριών που προορίζονται για παρασκευή αρτοσκευασμάτων και αξιολόγηση της υφής τελικών προϊόντωνΡαφαηλίδης, Στυλιανός; Παπαγεωργίου, Μαρία; Παλαβός, Δημήτριος; Χατζητσόλης, Κωνσταντίνος29-Apr-2014
Παραλαβή εμπλουτισμένου πρωτεϊνικού κλάσματος καρουβίνης από σπόρους χαρουπιούΠαπαγεωργίου, Μαρία; Γιουβαλίδου, Θεοδώρα; Φωτοπούλου, Ηλιάνα3-Jul-2013
Ποιοτική αξιολόγηση των διαφόρων τύπων αλεύρων που παράγονται σε συνθήκες βιομηχανικής παραγωγής σε αλευρόμυλοΠαπαγεωργίου, Μαρία; Κατσαμάκης, Χρήστος21-Aug-2014
Χρήση εμπλουτισμού με καρουβίνη πρωτεϊνικού κλάσματος από φύτρο χαρουπιού σε δοκιμές αρτοποίησης προϊόντων ελεύθερων γλουτένηςΠαπαγεωργίου, Μαρία; Διαρεμές, Αντώνιος4-Oct-2012