Μελέτη της Επίδρασης 3 γαλακτωματοποιητών (SSL, E471, E472) στα ρεολογικά χαρακτηριστικά της ζύμης δυο αλεύρων με διαφορετικό πρωτεϊνικό περιεχόμενο

Παπαγεωργίου, Μαρία/ Καλληδονίου, Αικατερίνη/ Ρήγα, Βαρβάρα


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Issue Date: 29-Oct-2012
Description: Πτυχιακή εργασία -- ΣΤΕΤΡΟΔ -- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, 2012 -- αα3863
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9906
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9906
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.