Browsing by Author Παλησίδης, Γεώργιος

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Jump to: Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:  
View Option
Showing results 1 to 10 of 10
TitleAuthor(s)Issue date
Ανάλυση πωλήσεων BANQUET σε ξενοδοχείο πόλεως 5* , η περίπτωση του Porto PalaceΠαλησίδης, Γεώργιος; Θεοδωρέλης, Χαρίλαος; Alaouss, Yazan6-Mar-2012
Γαστρονομικός τουρισμόςΠαλησίδης, Γεώργιος; Δαδήρα, Ευδοξία; Δαγκλή, Ευαγγελία1-Nov-2012
Δημιουργία ενημερωτικού υλικού με σκοπό την ενθάρυνση των ιδιοκτητών εστιατορίων και αρχιμαγείρων για την ένταξη των ελληνικών προϊόντων στα εκλεκτά εδεσματολόγιαΠαλησίδης, Γεώργιος; Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Χατζηιωάννου, Μάρα15-Nov-2012
Εγκαταστάσεις ΑΜΕΑ σε εστιατόρια ξενοδοχείωνΘεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Παλησίδης, Γεώργιος; Κομνιανίδου, Ευγενία31-Mar-2014
Εφαρμογές νέων τεχνολογιών στη σύνθεση εδεσματολογίουΠαλησίδης, Γεώργιος; Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Νοτίδου, Αγγελική26-Jun-2013
Εφαρμογή του (HACCP) ISO 22000 σε επισιτιστικές μονάδες μαζικής εστίασης (catering) μαθητικών χώρωνΠαλησίδης, Γεώργιος; Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Μανουσαρίδου, Μαρία15-Nov-2012
Καταγραφή προσοντολογίου ανθρώπινου δυναμικού σε επισιτιστικές μονάδεςΠαλησίδης, Γεώργιος; Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Χατζηκωνσταντίνου, Στυλιανή15-Nov-2012
Νεανική επιχειρηματικότητα για την ανάπτυξη γαστρονομικού δικτύου στο νομό Θεσ/νίκης και ΧαλκιδικήςΠαλησίδης, Γεώργιος; Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος; Καλογερίδου, Σοφία15-Nov-2012
Οργάνωση γαστρονομικού φεστιβάλΠαλησίδης, Γεώργιος; Κουρτέσας, Γεώργιος; Δημητρίου, Αθηνά-Μαρίνα1-Nov-2012
Οργάνωση και λειτουργία τμημάτων ξενοδοχειακής μονάδας. Μελέτη περίπτωσης "Minoa Palace" ΧανίωνΠαλησίδης, Γεώργιος; Κοντζαλής, Σταύρος15-Nov-2012