Ενσωμάτωση αλέσματος χαροπιού σε συνταγές κέικ τύπου Madeira

Παπαγεωργίου, Μαρία/ Ροδινού, Αθηνά/ Τράϊκου, Αλεξάνδρα


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΠαπαγεωργίου, Μαρίαel
dc.contributor.authorΡοδινού, Αθηνάel
dc.contributor.authorΤράϊκου, Αλεξάνδραel
dc.date.accessioned2015-11-30T09:49:39Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T15:14:35Z-
dc.date.available2015-11-30T09:49:39Zel
dc.date.available2018-02-28T15:14:35Z-
dc.date.issued2015-11-30T09:49:39Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9825-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΤΕΓΤΕΤΡΟΔ--Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015--αα6655el
dc.description.abstractThe purpose of this work is the preparation of Madeira type cakes by incorporating carob instead of cocoa for the manufacture of a product without caffeine, with less fat. Initially, it makes extensive reference to the bean material to be used for the preparation of formula Madeira cake. Then, we present the experimental part of the work, the analyzes were carried out in the flour and the preparation of cakes and finally presents the conclusions that emerged from the analyzes.el
dc.description.abstractΣκοπός της παρούσας εργασίας είναι η παρασκευή κέικ τύπου Madeira με ενσωμάτωση χαρουπάλευρου αντί κακάου για την παρασκευή προϊόντος χωρίς καφεΐνη, με λιγότερα λιπαρά. Αρχικά, γίνεται εκτεταμένη αναφορά στο υλικό του χαρουπιού που θα χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή του κέικ τύπου Madeira. Στη συνέχεια, έχουμε παρουσίαση του πειραματικού μέρους της εργασίας, τις αναλύσεις που πραγματοποιηθήκαν στα άλευρα και την παρασκευή των κέικ και τέλος, παρατίθενται τα συμπεράσματα τα οποία προέκυψαν από τις αναλύσεις.el
dc.language.isoelel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδαel
dc.rightsAttribution-NonCommercial-Share Alike 3.0 Greeceel
dc.subjectΚακάοel
dc.subjectΆλεσμαel
dc.subjectCakeel
dc.subjectMillingel
dc.subjectCocoael
dc.subjectMadeirael
dc.subjectΧαρούπιel
dc.subjectCarobel
dc.subjectΚέικel
dc.subject.lcshCakeel
dc.subject.lcshΚακάοel
dc.subject.lcshCocoael
dc.subject.lcshΖαχαροπλαστικήel
dc.subject.lcshConfectioneryel
dc.subject.lcshΚέικel
dc.subject.lcshCooking (Carob)el
dc.subject.lcshΜαγείρεμα (Χαρούπι)el
dc.subject.lcshCarobel
dc.subject.lcshΧαρούπιel
dc.titleΕνσωμάτωση αλέσματος χαροπιού σε συνταγές κέικ τύπου Madeirael
dc.titleIntegration grinding carob recipes Madeira cake typeel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T15:15:35Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rodinou_Traikou.pdf2.96 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9825
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.