Πρόσληψη αντιοξειδωτικών ουσιών μέσω της διατροφής σε άνδρες καπνιστές και μη καπνιστές στην περιοχή της Αθήνας

Κεφαλάς, Πέτρος/ Τσαχάκη, Ελένη


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Καπνιστές;Μη καπνιστές;Αντιοξειδωτικές ουσίες;Υγεία;Διατροφή;Κάπνισμα
Issue Date: 21-Aug-2014
Abstract: Σκοπός της εργασίας είναι η εκτίμηση της πρόσληψης των αντιοξειδωτικών ουσιών μέσω της διατροφής σε 71 άνδρες καπνιστές και 84 άνδρες μη καπνιστές (155 άνδρες στο σύνολο). Η σύγκριση των αντιοξειδωτικών ουσιών μεταξύ των καπνιστών και των μη καπνιστών και η έρευνα στην πρόσληψη των μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών του δείγματος μέσω της διατροφής τους
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής -- Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας,2014 - 5684
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9764
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tsaxaki_Eleni.ppt.pdf911.57 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9764
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.