Πρόσληψη αντιοξειδωτικών ουσιών μέσω της διατροφής σε άνδρες καπνιστές και μη καπνιστές στην περιοχή της Αθήνας

Κεφαλάς, Πέτρος/ Τσαχάκη, Ελένη


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΚεφαλάς, Πέτροςel
dc.contributor.authorΤσαχάκη, Ελένηel
dc.date.accessioned2014-08-21T11:20:38Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T15:09:26Z-
dc.date.available2014-08-21T11:20:38Zel
dc.date.available2018-02-28T15:09:26Z-
dc.date.issued2014-08-21T11:20:38Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9764-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής -- Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας,2014 - 5684el
dc.description.abstractΣκοπός της εργασίας είναι η εκτίμηση της πρόσληψης των αντιοξειδωτικών ουσιών μέσω της διατροφής σε 71 άνδρες καπνιστές και 84 άνδρες μη καπνιστές (155 άνδρες στο σύνολο). Η σύγκριση των αντιοξειδωτικών ουσιών μεταξύ των καπνιστών και των μη καπνιστών και η έρευνα στην πρόσληψη των μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών συστατικών του δείγματος μέσω της διατροφής τουςel
dc.language.isoelel
dc.subjectΚαπνιστέςel
dc.subjectΜη καπνιστέςel
dc.subjectΑντιοξειδωτικές ουσίεςel
dc.subjectΥγείαel
dc.subjectΔιατροφήel
dc.subjectΚάπνισμαel
dc.subject.lcshΆνδρες-Διατροφήel
dc.subject.lcshΑντιοξειδωτικάel
dc.subject.lcshΚάπνισμα-Απόψεις υγείαςel
dc.titleΠρόσληψη αντιοξειδωτικών ουσιών μέσω της διατροφής σε άνδρες καπνιστές και μη καπνιστές στην περιοχή της Αθήναςel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T15:10:26Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tsaxaki_Eleni.ppt.pdf911.57 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9764
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.