΄Αποψη καταναλωτών για το εμφιαλωμένο νερό

Κεφαλάς, Πέτρος/ Μιχαήλ, Παναγιώτα


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Consumer;Καταναλωτής;HACCP system;Σύστημα HACCP;Legislation;Νομοθεσία;Bottled water;Εμφιαλωμένο νερό;Drinking water;Πόσιμο νερό
Issue Date: 3-Apr-2015
Abstract: Σκοπό της παρούσας εργασίας αποτελεί η καταγραφή των απόψεων των καταναλωτών για το πόσιμο και το εμφιαλωμένο νερό, οι λόγοι που τους οδηγούν στην κατανάλωση του κάθε νερού και ο βαθμός επίδρασης των διαφόρων παραγόντων στην επιλογή τους από τους καταναλωτές. Αρχικά, πραγματοποιείται μια εισαγωγή σχετικά με το νερό και τις ιδιότητές του. Στη συνέχεια, γίνεται αναφορά στο πόσιμο νερό και στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του, καθώς και στο εμφιαλωμένο νερό και στις υγειονομικές διατάξεις σε σχέση με αυτό. Έπειτα, καταγράφεται η ισχύουσα νομοθεσία τόσο για το πόσιμο, όσο και για το εμφιαλωμένο νερό και ακολουθεί η καταγραφή του συστήματος HACCP και ο ρόλος που παίζει στη διασφάλιση της υγιεινής των εμφιαλωμένων νερών. Τέλος, περιγράφονται ο σκοπός, οι στόχοι, η μεθοδολογία και τα αποτελέσματα της έρευνας.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας,2014--αα 6139
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9676
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Michail_Panagiota.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open
Michail_Panagiota.ppt.pdf616.48 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9676
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.