Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Γρηγοριάδου, Παρέσα
1
Γροζτίδου, Όλγα
1
Διακονικόλα, Ειρήνη
1
Διζεή, Δανάη
1
Δουλγεράκης, Χρήστος
1
Καλομοίρη, Κωνσταντίνα
1
Καμαράτος, Μιχάλης
1
Καμπούρη, Κριστέλα-Χριστίνα
1
Καραμαλλάκη, Μαργαρίτα
1
Καρατζέτζου, Αικατερίνη
.
< previous
next >
Subject
2
Adsorption
2
Υδατικά διαλύματα
1
Acetaldehyde
1
Activated carbon
1
agronomic characteristics of bioc...
1
Alcohol
1
Alcohol mixtures
1
anaerobic treatment
1
Aqueous solutions
1
Arak, Becherovka, Genever, Luzxu,...
.
next >
Item Type
26
bachelorThesis
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-10 of 26 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
next
Επεξεργασία υγρών απόβλητων με βιοαντιδραστήρες διαχωρισμού μεμβρανών (Bachelor thesis)
Επίδραση του χρόνου συντήρησης στις ρεολογικές ιδιότητες όξινων γαλακτοκομικών προϊόντων από δραστηριοποιημένες καλλιέργειες εκκίνησης με την εφαρμογή υπερήχων (Bachelor thesis)
Ποιοτική αξιολόγηση αρτοσκευασμάτων άνευ γλουτενης από κεχρί, φαγοπυρο και ρύζι (Bachelor thesis)
Βιταμίνη D και επιληψία (Bachelor thesis)
Απομάκρυνση του μπλε του μεθυλενίου από υδατικά διαλύματα με τη χρήση βοστρύχων σταφυλιών (Bachelor thesis)
Αξιολόγηση ζεολίθων για τη δέσμευση Καδμίου και Μολύβδου από υδατικά διαλύματα. (Bachelor thesis)
Χρήση υπολειμμάτων διαφόρων τύπων καφέ για την απομάκρυνση βαρέων μετάλλων από υδατικά διαλύματα. (Bachelor thesis)
Χρήση ενζύμων παύσης διακυτταρικής επικοινωνίας για τη βελτιστοποίηση της έμφασης στα συστήματα βιοαντιδραστήρων μεμβράνων (Bachelor thesis)
Οι τάσεις στην χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής στον νομό Θεσσαλονίκης (Bachelor thesis)
Απελευθέρωση αλβουμίνης από υδροπηκτές αμύλου (Bachelor thesis)