Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 51-60 of 189 (Search time: 0.003 seconds).

  Επίδραση του είδους του γάλακτος (βουβαλίσιο-αγελαδινό) στα ρεολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά αναμιγμένης γιαούρτης

  Isolation and characterization of carbohydrates and okra julep using size exclusion chromatography

  Μελέτη των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων και της φαινολικής σύστασης πολικών εκχυλισμάτων ελληνικής πρόπολης

  Changes up four (4) types of fish during the months of March, April and May

  Μελέτη της σύνθεσης μικροσωματιδίων από HBSS σαλεπιού

  Προσδιορισμός βαρέων μετάλλων αρσενικού (As), χαλκού (Cu), υδραργύρου (Hg) σε δημόσια δίκτυα πόσιμου νερού δήμων του νομού Χαλκιδικής

  Σύνθεση και χαρακτηρισμός Φωτοευαίσθητων προστατευτικών ομάδων για την σύνθεση του DNA

  Μεταβολή των ολικών λιπαρών οξέων κατά την ωρίμανση στην Κεφαλογραβίερα και στην μυζήθρα Ηπείρου

  Αξιολόγηση της προσθήκης ξηρής γλουτένης σε αλεύρι μαλακού σταριού

  Επίδραση του είδους του γάλακτος και του χρόνου ωρίμανσης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του τυριού «Ανεβατό»