Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
|||
1
Α'ί'νης, Βασίλειος-Νικόλαος
1
Αβραμίδης, Βαλεντίνος
1
Αγαθαγγέλου, Πάρης
1
Αγγελόπουλος, Βασίλειος
1
Αδαμοπούλου, Καλλιόπη
1
Αδελίνη, Γεωργία
1
Αθανασάκης, Νικόλαος
1
Αθανασίου, Ευαγγελία
1
Αθανασιάδου, Βαρβάρα
.
next >
Subject
11
Αντιοξειδωτικά
11
Γάλα
10
Κεφίρ
9
Πολυσακχαρίτες
8
Γαλακτώματα
8
Φαινόλες
7
Milk
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα
7
Γαλακτοκομικά προϊόντα-Ανάλυση
7
Γαλακτοκομική μικροβιολογία
.
next >
Date issued
33
2015
60
2014
37
2013
43
2012
5
2011
11
2010
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 51-60 of 189 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
3
4
5
6
7
8
9
...
19
next
Επίδραση του είδους του γάλακτος (βουβαλίσιο-αγελαδινό) στα ρεολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά αναμιγμένης γιαούρτης
Isolation and characterization of carbohydrates and okra julep using size exclusion chromatography
Μελέτη των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων και της φαινολικής σύστασης πολικών εκχυλισμάτων ελληνικής πρόπολης
Changes up four (4) types of fish during the months of March, April and May
Μελέτη της σύνθεσης μικροσωματιδίων από HBSS σαλεπιού
Προσδιορισμός βαρέων μετάλλων αρσενικού (As), χαλκού (Cu), υδραργύρου (Hg) σε δημόσια δίκτυα πόσιμου νερού δήμων του νομού Χαλκιδικής
Σύνθεση και χαρακτηρισμός Φωτοευαίσθητων προστατευτικών ομάδων για την σύνθεση του DNA
Μεταβολή των ολικών λιπαρών οξέων κατά την ωρίμανση στην Κεφαλογραβίερα και στην μυζήθρα Ηπείρου
Αξιολόγηση της προσθήκης ξηρής γλουτένης σε αλεύρι μαλακού σταριού
Επίδραση του είδους του γάλακτος και του χρόνου ωρίμανσης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του τυριού «Ανεβατό»