Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 11-20 of 60 (Search time: 0.003 seconds).

  Μελέτη της προσροφητικής ικανότητας Al100P15Fe50 σε χρωστική

  Επίδραση του είδους του γάλακτος (βουβαλίσιο-αγελαδινό) στα ρεολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά αναμιγμένης γιαούρτης

  Μελέτη της σύνθεσης μικροσωματιδίων από HBSS σαλεπιού

  Σύνθεση και χαρακτηρισμός Φωτοευαίσθητων προστατευτικών ομάδων για την σύνθεση του DNA

  Μεταβολή των ολικών λιπαρών οξέων κατά την ωρίμανση στην Κεφαλογραβίερα και στην μυζήθρα Ηπείρου

  Επίδραση του είδους του γάλακτος και του χρόνου ωρίμανσης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του τυριού «Ανεβατό»

  Παραγωγή και χαρακτηρισμός προψημένης πατάτας με χρήση CO₂ και εμποτισμός αιθέριου ελαίου ρίγανης

  Μελέτη της κροκίδωσης γαλακτωμάτων ελαίου σε νερό υπό την επίδραση γλυκοπρωτεϊνών του πεπτικού συστήματος: μοντελοποίηση δεδομένων σκέδασης νετρονίων υπέρμικρης γωνίας(USANS)

  In vitro μελέτη των διεργασιών της μέσης πεπτικής οδού. Καλλοειδής αλληλεπίδρασεις, μεταξύ καζεϊνικού νατρίου και χοίρειας γαστρικής μυξίνης σε όξινες τιμές pH.

  Επίδραση χρωμίου στην ανάπτυξη των μικροοργανισμών σε συστήματα τύπου ενεργού ιλύος