Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 11-20 of 21 (Search time: 0.005 seconds).

  Σύνθεση υδροπηκτών αμύλου με χρήση πορογενετικού μέσου (Bachelor thesis)

  Παρασκευή και διατροφικός χαρακτηρισμός ξηρής πούλπας μήλου για την χρήση της σε προϊόντα ελευθέρα γλουτένης (Bachelor thesis)

  Μελέτη της προόδου της θερμικής επεξεργασίας τροφίμων με τη χρήση μικροκυμάτων (Bachelor thesis)

  Μελέτη της ισορροπίας ρόφησης βαρέων μετάλλων σε βιοεξανθρακώματα από υδατικά διαλύματα (Bachelor thesis)

  Μελέτη ρεολογικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων ζυμούμενων γαλακτοκομικών προϊόντων παγωτού (Bachelor thesis)

  Επίδραση της αρχιτεκτονικής των γαλακτωμάτων στην αλληλεπίδραση με τα συστατικά του σάλιου (Bachelor thesis)

  Επίδραση της ξανθάσης και του κόμμεος χαρουπιού στις ιδιότητες αναπληρωμάτων τυριού από πρωτεΐνες ορού γάλακτος και φοινικέλαιο. (Bachelor thesis)

  Μελέτη ιδιοτήτων και αγρονομικών χαρακτηριστικών υπολειμμάτων από πυρολυτικο κλίβανο (Bachelor thesis)

  Τοπική δυναμική και μικρορελογία κολλοειδών τροφίμων παρουσία στοματικών υγρών (Bachelor thesis)

  Επίδραση των συστατικών στις ιδιότητες αναπληρωμάτων τυριού από καζεϊνικό νάτριο και ηλιέλαιο (Bachelor thesis)