Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Αποστολίδου, Θεοπίστη
1
Βαμπέρτζη, Πολυξένη
1
Βαχαράκης, Νικόλαος
1
Βοζίκη, Χριστίνα
1
Γαρδικιώτη, Θεοδώρα
1
Γιώτσας, Χαράλαμπος
1
Διαμαντοπούλου, Ειρήνη
1
Δραγουδάκη, Χρυσάνθη
1
Ιορδανίδου, Ελισάβετ
1
Καράι, Βικέρσα
.
next >
Subject
2
sodium caseinate
1
Aliakmonas river
1
Amylose
1
apple powder
1
aqueous solutions
1
ATEITH
1
BET method
1
BET μέθοδος
1
biochemical oxygen demand
1
Caseinate
.
next >
Item Type
21
bachelorThesis
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 11-20 of 21 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
next
Σύνθεση υδροπηκτών αμύλου με χρήση πορογενετικού μέσου (Bachelor thesis)
Παρασκευή και διατροφικός χαρακτηρισμός ξηρής πούλπας μήλου για την χρήση της σε προϊόντα ελευθέρα γλουτένης (Bachelor thesis)
Μελέτη της προόδου της θερμικής επεξεργασίας τροφίμων με τη χρήση μικροκυμάτων (Bachelor thesis)
Μελέτη της ισορροπίας ρόφησης βαρέων μετάλλων σε βιοεξανθρακώματα από υδατικά διαλύματα (Bachelor thesis)
Μελέτη ρεολογικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων ζυμούμενων γαλακτοκομικών προϊόντων παγωτού (Bachelor thesis)
Επίδραση της αρχιτεκτονικής των γαλακτωμάτων στην αλληλεπίδραση με τα συστατικά του σάλιου (Bachelor thesis)
Επίδραση της ξανθάσης και του κόμμεος χαρουπιού στις ιδιότητες αναπληρωμάτων τυριού από πρωτεΐνες ορού γάλακτος και φοινικέλαιο. (Bachelor thesis)
Μελέτη ιδιοτήτων και αγρονομικών χαρακτηριστικών υπολειμμάτων από πυρολυτικο κλίβανο (Bachelor thesis)
Τοπική δυναμική και μικρορελογία κολλοειδών τροφίμων παρουσία στοματικών υγρών (Bachelor thesis)
Επίδραση των συστατικών στις ιδιότητες αναπληρωμάτων τυριού από καζεϊνικό νάτριο και ηλιέλαιο (Bachelor thesis)